سالانه ۲ هزار و ۴۰۰ تن انواع سبزی و صیفی جات در استان چهارمحال و بختیاری تولید می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ ابراهیم شیرانی مدیر امور باغبانی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: به طور متوسط سالانه ۲ هزار و ۴۰۰ تن انواع سبزی و صیفی جات در گلخانه‌های استان تولید و روانه بازار می‌شود.

وی افزود: از ابتدای سالجاری تا کنون، ۶۰۰ تن انواع سبزی و صیفی جات از جمله خیار، گوجه، فلفل دلمه و کلم بروکلی در ۴۲ واحد گلخانه استان تولید شد.

شیرانی، سطح گلخانه‌های سبزی و صیفی جات استان را ۱۲ هکتار بیان و اضافه کرد: بیش از ۱۲۰ نفر در این گلخانه‌ها مشغول فعالیت هستند.

وی ادامه داد: انواع سبزی و صیفی جات تولید شده در چهارمحال و بختیاری علاوه بر مصرف استان به استان‌های همجوار و تهران ارسال می‌شود.

انتهای پیام/ف

تولید ۶۰۰ تن سبزی و صیفی جات

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.