به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ ابراهیم شیرانی مدیر امور باغبانی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: به طور متوسط سالانه ۲ هزار و ۴۰۰ تن انواع سبزی و صیفی جات در گلخانههای استان تولید و روانه بازار میشود.
وی افزود: از ابتدای سالجاری تا کنون، ۶۰۰ تن انواع سبزی و صیفی جات از جمله خیار، گوجه، فلفل دلمه و کلم بروکلی در ۴۲ واحد گلخانه استان تولید شد.
شیرانی، سطح گلخانههای سبزی و صیفی جات استان را ۱۲ هکتار بیان و اضافه کرد: بیش از ۱۲۰ نفر در این گلخانهها مشغول فعالیت هستند.
وی ادامه داد: انواع سبزی و صیفی جات تولید شده در چهارمحال و بختیاری علاوه بر مصرف استان به استانهای همجوار و تهران ارسال میشود.
انتهای پیام/ف