وی ادامه داد: این اولین نمایشگاه کامل و جامع در زمینه هتل و رستوران و طبخ غذاهای سالم و مغذی است که اکثر مخاطبان آن قشر جوان هستند که به دلیل مشغله کاری روی به غذاهای چرب و فست فود آوردهاند.
صفری گفت: در حال حاضر 4 هزار و 200 کافه و 4 هزار رستوران در تهران فعال هستندو بیش از 30 درصد مردم تهران به کافیشاپهای مختلف مراجعه میکنند پس مواد تهیه شده در این مکانها ارتباط مستقیم با سلامت مردم دارد و برگزاری چنین نمایشگاهی نتایج موثری را در ارتقای سطح کیفی بهداشت مردم ایجاد میکند.
در ادامه مراسم امین کیانی عضو هیئت رئیسه ستاد برگزاری نمایشگاه هتل، رستوران، کافه گفت: صنعت غذایی ارتباط مستقیمی با سلامت دارد، سلامتی انسان با مصرف غذای خوب و استاندارد، تضمین میشود.
وی ادامه داد: در نمایشگاه هتل، رستوران، کافه؛ مواد غذایی سالم را به مراجعان و بازدیدکنندگان نمایش میدهیم و استانداردهای منطبق بر سلامت مردم ارائه میشود.
کیانی گفت: کیفیت مواد غذایی، سلامت و آموزش نیروی متخصص از اهداف اصلی برگزاری اولین نمایشگاه هتل، رستوران، کافه است.
انتهای پیام/