به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، احمد لطفی، ظهر امروز در نشست بررسی وضعیت اجرای طرحهای بهداشتی درمانی مددجویان کمیته امداد استان بوشهر با بیان اینکه حفظ سلامت و تأمین آتیه مددجویان تحت حمایت، از اهمیت زیادی برخوردار است اظهارداشت: کمیته امداد برای ارتقاء سلامت مددجویان تحت حمایت نگاه ویژهای به مسائل و مشکلات بهداشتی و درمانی آنها دارد.
لطفی با اشاره به اینکه بخش اعظمی از مشکلات مددجویان، پرداخت هزینههای سنگین درمانی در زمان بیماری است گفت: کمیته امداد با ارائه خدمات بیمهای، هزینههای درمانی آنها را پرداخت میکند.
وی با اشاره به تخصیص اعتبارات به حوزه درمان مددجویان کمیته امداد استان بوشهر خاطرنشان کرد: در سه ماهه نخست امسال ۸ میلیارد ریال برای ارائه خدمات درمانی به مددجویان تحت حمایت در زمینههای فرانشیز دارو، بستری، آزمایشگاه، رادیولوژی، نگهداری سالمندان و تامین هزینه سفر و اقامت بیمار هزینه شده است.
مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر با بیان اینکه بیش از ۳۰ هزار خانوار تحت حمایت از خدمات بیمه پایه بهرهمند هستند، تصریح کرد: این طرح برای مددجویان ساکن شهرهای با جمعیت بیش از ۲۰ هزار نفر اجرا میشود و مددجویان ساکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر از خدمات بیمه سلامت روستائیان و عشایر بهرهمند هستند.
لطفی با بیان اینکه ۱۵۰ مرکز درمانی طرف قرار داد در کل استان، خدمات بیمه پایه را به مددجویان ارائه میکند گفت: این مراکز شامل بیمارستانهای دولتی و خصوصی، درمانگا، آزمایشگاه، فیزیوتراپی، پزشکان عمومی و خصوصی، رادیولوژی و سونوگرافی هستند.
وی با اشاره به اینکه ۹۰ درصد هزینه درمانی بیماران بستری و ۷۰ درصد هزینههای بیماران سرپایی پرداخت میشود خاطر نشان کرد: سال گذشته بیش از ۳۱ میلیارد ریال برای خدمات درمانی مددجویان تحت حمایت پرداخت شد.
مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر خاطر نشان کرد: اسناد پزشکی ارائه شده از طرف مراکز طرف قرارداد، توسط بخش اسناد پزشکی کمیته امداد استان کارشناسی و سپس پرداخت میشود.
وی بیان کرد: خدمات بیمهای ارائه شده با محوریت پزشک خانواده انجام میشود و مددجویان با معرفی پزشک خانواده میتوانند از خدمات تخصصی و فوق تخصصی مراکز طرف قرارداد استفاده کنند.
انتهای پیام/م