به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛پیتزا کالزونه یکی از خوشمزهترین غذاهای ایتالیایی است که خیلی راحت و سریع میتونید با ماهیتابه درست کنید. نظرتون چیه همین آخر هفته خانواده رو با یه غذایی ایتالیایی سورپرایز کنید.
پیتزا کالزونه یکی از خوشمزهترین غذاهای ایتالیایی است که خیلی راحت و سریع میتونید با ماهیتابه درست کنید. نظرتون چیه همین آخر هفته خانواده رو با یه غذایی ایتالیایی سورپرایز کنید.
بیشتر بخوانید:طرز تهیه پیتزای لذیذ با طمع گوشت
مواد لازم:
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
½ یک عدد پیاز کوچک (خرد شده)
۲ حبه سیر (خرد شده)
۱ قاشق غذا خوری آویشن
۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ پیمانه سس گوجه فرنگی
۴۵۰ گرم خمیر پیتزا
۱ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
۱ پیمانه سبزیجات خرد شده (فلفل، قارچ، کدو)
۱ عدد تخم مرغ
¼ پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
نمک و فلفل
۱. فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
۲. روغن را داخل تاوه بریزید تا گرم شود. پیاز، سیر و آویشن را اضافه کنید. به مدت ۵ دقیقه تفت بدهید تا پیازها حالت نیمه شفاف بگیرند.
۳. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت بزنید تا قهوهای رنگ شود. سس گوجه فرنگی و سبزیجات را اضافه کنید و کمی هم نمک و فلفل بزنید.
۴. مواد را از تاوه به ظرف دیگری منتقل کنید. سپس تاوه را با دستمال کاغذی پاک کنید و کنار بگذارید.
۵. خمیر پیتزا را دو نیم کنید و روی سطح آردی قرار دهید. آنها را با وردنه به شکل دایره صاف کنید. اندازه آن باید کمی بزرگتر از تابه باشد.
۶. یکی از خمیرها را کف ماهیتابه قرار داده و کف تابه و کنارههای تابه فشار دهید.
۷. نصف پنیر موزارلا را روی خمیر بریزید. روی پنیر مواد بریزید و دوباره روی مواد پنیر پیتزا بریزید. مقداری هم نمک و فلفل بریزید.
۸. لایه دیگر خمیر را روی آن قرار دهید و لبهها را به هم بچسبانید. روی خمیر مقداری تخم مرغ هم زده بمالید. سپس پنیر پارمزان رنده شده را روی خمیر بپاشید. با چاقو روی خمیر را سوراخ کنید.
آموزش مرحله به مرحله تهیه پیتزا کالزونه ایتالیایی
۹. به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه پیتزا را داخل فر بپزید تا قهوهای طلایی رنگ شود.
۱۰. پیتزا را از داخل فر بیرون بیاورید و بعد از ۱۰ دقیقه روی آن سبزیجات تازه بریزید، اسلایس کرده و میل کنید.
منبع:وبسایت بدونیم
انتهای پیام/