به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در هفته منتهی به هشتم تیر ماه نرخ لبنیات ۰.۲ درصد، برنج ۰.۸ درصد، حبوب ۰.۱ درصد، سبزی های تازه ۱.۸ درصد، گوشت قرمز ۲.۳ درصد، قند و شکر ۰.۳ درصد و روغن نباتی ۰.۱ درصد نسبت به هفته قبل از آن افزایش و نرخ تخم مرغ ۲.۴ درصد، میوههای تازه ۰.۳ درصد، گوشت مرغ ۴.۲ درصد، و چای ۰.۱ درصد کاهش یافت.
در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات قیمت ماست پاستوریزه و شیر پاستوریزه بدون تغییر بود. بهای پنیر پاستوریزه معادل ۰.۲ درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام بین ۰.۷ درصد تا ۲.۶ درصد افزایش یافت. بهای تخم مرغ نیز معادل ۲.۴ درصد کاهش داشت و شانهای ۱۱۵ هزار تا ۱۸۰ هزار ریال فروش میرفت.
در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج وارداتی غیرتایلندی معادل یک درصد، برنج داخله درجه یک ۰.۸ درصد و برنج داخله درجه دو ۰.۷ درصد کاهش یافت. در گروه حبوب بهای لوبیا چیتی معادل یک درصد و لوبیا چشم بلبلی ۰.۶ درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام بین ۰.۱ درصد تا یک درصد افزایش داشت.
در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری لوبیا سبز عرضه کمی داشت. سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوهفروشیها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و ترهبار عرضه میشد. میوهفروشیهای سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه میکردند که در گروه میوههای تازه قیمت هلو معادل ۵.۹ درصد، انگور ۲. درصد و خربزه ۱۲.۳ درصد افزایش داشت اما قیمت سایر اقلام بین ۱.۸ درصد تا ۸.۵ درصد کاهش یافت.
در گروه سبزی های تازه بهای گوجه فرنگی معادل ۳.۷ درصد و سبزی های برگی ۱.۲ درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام بین ۲.۰ درصد تا ۳۳.۹ درصد افزایش داشت.
در هفته مورد گزارش بهای گوشت گوسفند معادل ۲.۳ درصد، گوشت تازه گاو و گوساله ۲.۲ درصد افزایش و قیمت گوشت مرغ ۴.۲ درصد کاهش یافت.
در این هفته قیمت روغن نباتی مایع ثابت بود. قیمت قند معادل ۰.۴ درصد و شکر و روغن نباتی جامد هریک ۰.۲ درصد افزایش ولی بهای چای خارجی معادل ۰.۱ درصد کاهش داشت.
براساس اعلام بانک مرکزی، قیمت خُرده فروشی لبنیات در هفته منتهی به هشتم تیر ماه نسبت به هفته مشابه سال قبل ۱۲.۵ درصد، تخم مرغ ۵۴.۷ درصد، برنج ۵ درصد، حبوب یک درصد، میوههای تازه ۴۴.۴ درصد، سبزیهای تازه ۱۲.۳ درصد، گوشت قرمز ۲۳ درصد، چای ۲۰.۸ درصد و روغن نباتی ۸.۳ درصد رشد داشته است. همچنین قیمت خُرده فروشی قند و شکر ۰.۷ و گوشت مرغ ۲.۴ درصد کاهش یافته است.
انتهای پیام/