به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، سید دانیال محبی استاندار سیستان و بلوچستان در جلسه شورای معادن استان گفت: با استفاده از دانش و مدیریت افراد آگاه و متخصص، ظرفیت سرمایه گذاری معادن استان از زوایای مختلف کارشناسی و موانع آن نیز بررسی و شناسایی میشود و این امر اطمینان خاطر بیشتر سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در این بخش را فراهم خواهد کرد.
وی محور توسعه را انسانهای برجسته ومبتکر دانست و افزود: علت توسعه یافتگی و پیشرفت کشورهای توسعه یافته دنیا بهره مندی از توان علمی و افکار خلاقانه نخبگان است لذا شاخصه اصلی پیشرفت جامعه به ویژه در زمینه اقتصادی؛ استفاده از توان علمی و فکری افراد توانمند و با تجربه است.
استاندار خاطرنشان کرد: پردازش ایدهها از سوی کارشناسان بستر و راهکاری برای هدایت سرمایه گذاران در مسیر اصلی خواهد بود.
محبی با برشمردن ظرفیتهای سرمایه گذاری استان در حوزههای کشاورزی، صنعت، گردشگری و معادن گفت: فعالان اقتصادی خلاق و کارآفرین استان که توانایی سرمایه گذاری در بخشهای مختلف را دارند باید بیش از پیش مورد ترغیب و حمایت قرار گیرند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان وبلوچستان در ابتدای این جلسه گفت: استان سیستان و بلوچستان با داشتن ۱۰ میلیارد تن ذخایر قطعی و ۲۰ میلیارد تن ذخایر احتمالی، ۵ درصد از ذخایر معدنی کشور را در خود جای داده است.
نادر میرشکاری افزود: سالانه بطور متوسط ۳ و نیم میلیون تن مواد معدنی از معادن استان سیستان و بلوچستان استخراج میشود که این فقط ۳ درصد از مواد معدنی استخراجی کشور را شامل میشود.
وی با تشریح ظرفیتهای معدنی است، اظهار داشت: مهمترین معادن استان، معدن آنتیموان در سفید آبه، معدن مس چهل کوره درنصرت آباد، معدن گرانیت بوگ و معدن سنگ ریگ ملک درمیرجاوه، معادن آهک سیمان زابل و خاش و معدن منگنز آسان دوک درشهرستان نیکشهر است.
انتهای پیام/ع