به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ؛ رمضان پور معاون مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: ظرفیت سالانه استان در ۲ دوره تولید ۱۶۰ هزار قطعه بوقلمون است.
وی افزود: واحدهای فعال در هر دوره ۴ ماهه ۸۰ هزار قطعه بوقلمون پرورش میدهند که این میزان تولید باعث شده استان قزوین جز ۱۰ استان برتر تولید گوشت بوقلمون در کشور شناخته شود.
معاون مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: در واحدهای پرورش بوقلمون استان ۱۵۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم مشغول به کارند.
وی عنوان کرد: حساسیت کمتر بوقلمون به بیماریها و مرگ و میر و نوسانات کمتر بازارفروش از مزایای پرورش این پرنده است.
به گفته متخصصان تغذیه چربیهای اشباع شده این پرنده ۵ برابر کمتر از گوشت قرمز است.
بوقلمون سرشار از ویتامینهای گروه آ و ب است.
انتهای پیام/