به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،محسن صالحی نیا، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت سرکار خانم مهندس نصراللهی مشاور وزیر درامور نساجی و سرکار خانم مهندس افسانه محرابی مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارتخانه دقایقی قبل وارد شهر کاشان شدند و در ابتدای این سفر کاری برای بازدید از یکی شرکت های فرش ماشینی به شهرک صنعتی هلال رفتند.
نمایندگان وزیر صنعت ، معدن و تجارت پس از بازدید از این شرکت در ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه به مسجد امیرالمومنین علیه السلام در شهرک صنعتی صباحی بیدگلی رفتند و نشست هم اندیشی واضطراری شرایط بحرانی تولید فرش ماشینی در شهرک را در جمع صاحبان صنایع این شهرک مسایل و مشکلات ناشی از این بحران آغاز کردند.
نمایندگان وزیر صنعت ، معدن و تجارت پس از این جلسه به سالن همایشهای مرحوم ارباب تفضلی اتاق بازرگانی کاشان خواهند رفت تا ادامه مسایل را در شهرستان کاشان بررسی کنند.
پایان بخش سفر نمایندگان وزاری دولت با حضور امیر باقری معاون امور بانکی و بیمه وزیر اقتصاد و محمدرضا حسین زاده مدیرعامل بانک ملی ایران ساعت ۱۷ امروز در اتاق کاشان خواهد بود.
سفر نمایندگان وزرای صنعت و اقتصاد با پیگیریهای مجدانه و تلاشهای فراوان سید جواد ساداتی نژاد، نماینده مردم شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی که طی دوماهه اخیر به دنبال بحران تعطیلی صنایع نساجی و فرش ماشینی منطقه کاشان از طریق رایزنی، مکاتبه، نامهنگاری و گفتگو با این وزرای محترم بهصورت مستمر و پیگیر انجام داد محقق شد.
امید است که سفر نمایندگان وزرای اقتصاد و صنعت، معدن و تجارت دولت به منطقه کاشان با تصمیمات تخصصی و کارشناسانه مشکلات حوزه تأمین سرمایه درگردش و تهیه مواد اولیه بهویژه الیاف را برای صنایع ریسندگی و بافندگی منطقه کاشان برطرف کند و بتواند رونق اقتصادی را دوباره به این واحدهای تولیدی برگرداند و نور امید و شادابی را در دل خانوادههای کارگران چشمبهراه روشن کند.
نماینده کاشان هفته گذشته در نشست مطبوعاتی با اهالی رسانه با خبرنگاران خبرگزاریهای سراسری احتمال توقف خطوط ریسندگی در منطقه کاشان و آران و بیدگل را هشدار داده و گفته بود درصورتیکه برای تولیدکنندگان نساجی و فرش ماشینی این منطقه تأمین منابع مالی برای تهیه مواد اولیه نشود خطوط ریسندگی این منطقه ظرف دو هفته آینده دچار توقف خواهد شد که این توقف تولید میتواند موج زیادی از بیکاری کارگران را در این دو شهرستان کارگری ایجاد کند.
شایانذکر است: 50 خط تولید از حدود 100 خط ریسندگی در کشور با فنّاوری بسیار خوب و بالا در کاشان و آران و بیدگل با فعالیت بیش از 700 واحد صنعتی نساجی و فرش ماشینی در این منطقه مستقر است که سهم 75 درصدی درتولید و صادرات فرش ماشینی کشور دارد.
انتهای پیام/م