به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛ عباسی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به مرگ یک نفر در مناطق شرقی گیلان بر اثر تب کریمه کنگو گفت : این مرد 43 ساله دام های اهلی خرید وفروش می کرد.
وی با بیان اینکه تماس با گوشت ، خون ، ترشحات حیوان آلوده و گزش توسط کنه آلوده به ویروس مهم ترین راه انتقال این بیماری از حیوان به انسان است افزود: شهروندان گوشت گرم را از مراکز مجازبهداشتی خریداری کنند و در صورت تهیه گوشت گرم آن را به مدت 24 ساعت در دمای یخچال نگهداری کنند تا خطر انتقال ویروس به انسان از بین برود.
تب ، لرز، درد های عضلانی ، تهوع ، استفراغ ایجاد لکه های پوستی قرمز رنگ یا کبود در زیر پوست و خونریزی از نقاط مختلف بدن از علائم تب کریمه گنگو است.
انتهای پیام/اص