معاون صید و بنادر ماهیگیری اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان گفت: برای لایروبی ۲ بندر صیادی و گردشگری رمین و بریس چابهار در جنوب استان ۵۴۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص پیدا کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، مهرداد میرزایی معاون صید و بنادر ماهیگیری اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان اظهار داشت: با پیگیری‌های مسئولان و تخصیص به موقع اعتبارات، عملیات لایروبی این ۲ بندر در هفته آینده آغاز می‌شود و در مدت سه سال تکمیل و به بهره برداری می‌رسد.

وی بیان کرد: با پیگیری‌های مکرر صیادان، مسئولان محلی، استانی و کشوری اقدامات خوبی برای آغاز اجرای لایروبی اسکله‌های صیادی بریس و رمین در اسفند سال گذشته انجام شده است.

وی ادامه داد: برای لایروبی بنادر صیادی بریس و رمین پارسال مناقصه برگزار و پیمانکار تعیین و حتی تجهیز کارگاه هم انجام شده است.

معاون صید و بنادر ماهیگیری اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان دلیل آغاز نشدن عملیات اجرایی این طرح در ماه‌های گذشته را نبود اعتبار عنوان کرد.

میرزایی با اشاره به اینکه بندر بریس بیش از ۷۰ درصد دچار رسوب شده و دهانه ورودی حوضچه آن مسدود شده است، خاطرنشان کرد: این بندر برای پهلوگیری لنج و قایق در هنگام جزر غیر قابل استفاده می‌شود.

وی ادامه داد: نبود لایروبی سبب ایجاد مشکلات عدیده‌ای برای جامعه صیادی در بندر بریس شده به طوری که لنج‌های صیادی به بندر پسابندر عزیمت کردند و با فشار تراکم بالا آن بندر هم دچار مشکلات جدی شده است.

قائم مقام شیلات سیستان و بلوچستان گفت: قبلا در سال ۱۳۸۱ عملیات لایروبی بندر بریس انجام شده بود.

وی اظهار داشت: این بندر به دلیل نبود دستک رسوب گیر مجددا از حدود هفت سال قبل دچار رسوب شده به طوری که هم اینک برای بهره برداری از آن مشکل داریم.

معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات سیستان و بلوچستان ادامه داد: بندر صیادی بریس در سال ۱۳۷۱ به بهره برداری رسیده و با داشتن ۶ تعاونی صیادی و ۳۹۱ فروند شناور قایق و لنج، حدود چهار هزار نفر صیاد به طور مستقیم در آن مشغول بکار هستند.

میرزایی تصریح کرد: مدیریت بهره برداری از این بندر که در فاصله ۵۵ کیلومتری چابهار قرار دارد به تعاونی‌های صیادی واگذار شده است.

وی اظهار داشت: بندر بریس دارای بازوی فرعی به طول ۹۵ متر، موج شکنی به طول ۵۹۴ متر و حوضچه‌ای با وسعت ۱۲ کیلومتر است.

وی به اهمیت اشتغالزایی در بندر رمین اشاره کرد و افزود: بندر صیادی رمین در سال ۱۳۷۱ به بهره برداری رسیده و با داشتن سه تعاونی صیادی، ۲۱۲ فروند شناور قایق و لنج، حدود ۲ هزار و ۴۰۰ صیاد به طور مستقیم در آن مشغول بکار هستند.

وی خاطرنشان کرد: این بندر در فاصله ۱۲ کیلومتری مسیر چابهار - گواتر قرار دارد و مدیریت بهره برداری از آن نظیر سایر بنادر ماهیگیری به تعاونی‌های صیادی واگذار شده است.

معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات سیستان و بلوچستان گفت: بندر رمین دارای بازوی فرعی به طول ۲۲۴ متر، موج شکنی به طول ۷۸۸ متر و حوضچه‌ای به وسعت ۱۲ کیلومتر است.

میرزایی ادامه داد: بندر رمین بیش از ۸۵ درصد دچار رسوب شده و در هنگام جزر بیش از ۶۰ درصد آن خشک و غیر قابل استفاده می‌شود.

انتهای پیام/ع

آغاز عملیات لایروبی بنادر رمین و بریس چابهار

برچسب ها: شیلات ، سازمان بنادر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار