به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ مدیرکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری گفت: ۲۵ درصد از نیاز گوشت قرمز این استان به میزان ۱۰ هزار و ۵۰۰ تن توسط عشایر کوچرو تولید و روانه بازار مصرف میشود.
یحیی حسین پور افزود: عشایر کوچرو، امسال از زمان استقرار در مناطق ییلاقی چهارمحال و بختیاری، ۷ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز تولید کردهاند.
وی اضافه کرد: همچنین در این مدت، بیش از ۱۹ هزار و ۱۰۳ تن محصولات لبنی توسط این عشایر تولید و در بازار عرضه شد.
حسین پور ادامه داد: پرداخت تسهیلات پرواربندی دام جهت تولید گوشت بیشتر و جلوگیری از فعالیت واسطهگران و دلالان برای کاهش قیمت محصولات عرضه شده به بازار، از حمایتهای این اداره کل از عشایر است.
چهارمحال و بختیاری، بعد از فارس دومین استان عشایر نشین کشور و دارای رتبه اول استانی در تراکم عشایر در واحد سطح میباشد.
عشایر این استان، از اقوام بختیاری، ترک قشقایی، چهرازی، عرب نصرآبادی و گله دار دهکردی هستند.
انتهای پیام/ف