به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛ سردار سعید کمیلی فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان گفت: پیگیریهای زیادی برای بازگرداندن براتی، سرباز ربوده شده انجام شده و دولت پاکستان به دنبال این است که سرباز یاد شده را به ایران بازگرداند.
وی افزود: گروهگها از پاسخ گویی طفره میروند و مکان را چند مرتبه جابه جا کرده اند، اما ما امیدوارم بزودی این سرباز ربوده شده به ایران تحویل میشود و به کشور باز میگردد.
وزیر کشور هم در سفر اخیر خود به خراسان شمالی در باره بازگرداندن سرباز ربوده شده در مرز میرجاوه گفت: وزارت خارجه، ستاد کل نیروهای مسلح و وزارت کشور در حال رایزنی با دولت پاکستان و ریشسفیدان برای بازگشت این سرباز هستند.
رحمانی فضلی افزود: وزارت کشور نیز در ملاقاتهای با دولت پاکستان پیگیر این موضوع است و از طریق معتمدان و ریشسفیدان نیز در تلاش هستیم تا این سرباز به گروگان گرفتهشده را به آغوش خانواده بازگردانیم.
سعید براتی به همراه ۱۱ نفر از ماموران مرزبانی نیروی انتظامی متشکل از سه نیروی کادر و ۹ سرباز وظیفه اوایل اردیبهشت پارسال در منطقه مرزی چاهندو میرجاوه سیستان و بلوچستان به هنگام تعویض پست مورد حمله و کمین تروریستها قرار گرفت.
در این اقدام تروریستی سه درجه دار و ۶ سرباز وظیفه مرزبانی بر اثر تیراندازی تروریستها به شهادت رسیده، ۲ سرباز وظیفه زخمی شده و سعید براتی سرباز وظیفه زخمی و توسط اشرار و تروریستها ربوده شد.
فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان در بخش دیگری از صحبت های خود و با اشاره به اهمیت پاسداری از مرزها اظهار داشت: مراقبت از مرزها یکی از دغدغههای اصلی مرزبانی است و در استان سیستان و بلوچستان نیز یکی از اصولیترین کارها، انسداد مرزها است.
وی افزود: مرزهای ما در حال تجهیز شدن به امکانات فنی، اپتیکی و الکترونیکی است و روند خوبی در این باره طی شده است و امید میرود دولت در اعتبارات خود کمک کند تا انسداد مرزهای باقیمانده با سرعت بیشتری انجام شود.
سردار کمیلی اظهار داشت: استان سیستان وبلوچستان برای پاسداری از مرزها از استانهای مختلف نیرو میگیرد و خراسان شمالی یکی از استانهایی است که در تامین نیرو به سیستان بلوچستان کمک میکند.
وی درباره جلوگیری از قاچاق مواد مخدر در مرزها گفت: مرزبانی بشدت با قاچاق مواد مخدر مقابله و مبارزه میکند و برنامههای مرزی و انسداد مرزها نیز با رویکرد مقابله با اشرار، گرهکها و ورود مواد مخدر و قاچاق آن است.
وی با تاکید بر اینکه تامین و ارتقای امنیت مرز با توان و قدرت دنبال میشود گفت: شهادت مرزبانان نشان از همت و غیرت جوانان ما برای مقابله با دشمن قسم خوردهای است که با تمام توان به صحنه آمده و امنیت ما را نشانه رفته است.
فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان اظهار داشت:، اما جوانان ما با پشتگرمی به ملت غیرتمند، نخواهند گذاشت دشمن در رسیدن به اهداف موفق باشد.
سیستان و بلوچستان با ۱۹ شهرستان و ۲ میلیون و ۷۷۵ هزار نفر جمعیت پهناورترین استان کشور محسوب میشود که با کشور افغانستان و پاکستان یک هزار و ۸۶۰ کیلومتر مرز دارد.
نیروی انتظامی کشور بیش از سه هزار شهید تقدیم امنیت کشور کرده است.
فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان برای شرکت در مراسم تشییع و تدفین شهید مدافع وطن، علی دوست زاده به بجنورد سفر کرده است.
شهید علی دوستزاده در حین گشتزنی با اشرار مسلح روبرو و با آنان درگیر شده است که در جریان این درگیری به فیض شهادت نائل آمد.
این شهید والامقام در پاسگاه 'میل ۱۳۹' مرزی بخش 'جالق' از توابع شهرستان سراوان سیستان و بلوچستان خدمت میکرد.
خراسان شمالی ۱۶۹ شهید ناجا تقدیم آرمانهای انقلاب کرده است.
منبع ایرنا
انتهای پیام/پ
گذشت زمان کلاش و آرپیجی.فقط بر غذا و ماشین به اینا رسیدگی میشه در حالی که امکانات دفاع فردی مهمتره.