به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رستورانداران علاوه بر داشتن سر آشپزهای حرفهای برای تهیه غذاهای خوشمزه باید شیوه های جدیدی را ابداع کنند تا مشتریان بیشتری را جلب کنند. رقابت زیادی که این روزها بین رستورانداران وجود دارد آنها را به این فکر انداخته تا به نوعی مشتریانشان را غافلگیر کنند اما این غافلگیری گاهی برعکس عمل میکند و موجب از دست دادن مشتریان می شود.
خلاقیت بدان معنا نیست که یک رستوران برای جلب مشتری از چتر به عنوان کاسه سوپ استفاده و یا سالاد را در قوطی له شده کوکاکولا سرو کند. این موارد نمونههایی از خلاقیت رستوراندارهاست که بیشتر باعث دفع مشتری می شود تا جذب آنها. در اینجا نمونههای بیشتری از خلاقیت رستورانداران را مشاهده خواهید کرد.
1-م وش حیوانی وحشتآور برای خانم هاست اما این رستوران ترجیح داده تا برای تزئین غذایش از این حیوان ایده بگیرد.
2- مافین شکلاتی در گلدان
3- سرو غذا در جعبه ابزار!
4- استفاده از آیپد به عنوان بشقاب
5- سالاد در قوطی له شده کوکاکولا
6- پیراشکی در گردن زرافه
7-مرغ کباب شده
8- شکلات در دمپایی
9- لقمه هایی که مثل لباس آویزان شده اند.
10- سوپ در چتر
11- نان در گلدان
12- مطمئنا هیچ کس دوست ندارد موقع غذا خوردن احساس زندانی بودن کند اما این رستوران با سرو غذا در ظروف مخصوص زندانیها این تصور را برای مشتریان ایجاد میکند.
12- سالاد در قوطی کنسرو و سس آن در سرنگ
13-پیتزا درختی
14-سرو غذا روی کاشی
15- خاویار روی دست چوبی
16- چگونه می توان این دسر را خورد؟
17- سوپ پیاز در پیاز
18- نان در لگو
19- قهوه در جا اسکاجی
20- کالباسهای گوشتی لباس عروسکها
21-سرو غذا در جاسیگاری
22-سرو غذا روی استخوان
انتهای پیام/