رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مرودشت از صرفه جویی کشاورزان این شهرستان در آب با تغییر زمان کاشت پیاز خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ نوجوان رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مرودشت اظهار کرد: کشاورزان مروردشتی با کشت ۸۰ درصد محصول پیاز در پاییز به جای زمستان و بهار، ۴ میلیون مترمکعب در آب صرفه جویی کردند.

وی اضافه کرد: این اقدام با هدف کاهش مصرف آب و به توصیه کارشناسان صورت گرفت.

رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مرودشت با بیان اینکه کشاورزان مروردشتی امسال ۴۰۰ هکتار از زمین‌های خود را به کشت پیاز اختصاص دادند، تصریح کرد: پیش بینی می‌شود امسال ۲۴ هزار تن محصول تولید و برداشت کنند.

نوجوان اضافه کرد: پیاز پاییزه بیشتر با آب باران در مهرماه کشت و در خرداد و تیر برداشت می‌شود.

انتهای پیام/ن

صرفه جویی در آب با تغییر کشت محصولات کشاورزی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار