آل‌داود ابراز داشت: فناوری‌هایی نظیر فیلترینگ حبابی، ربات‌ها و هوش مصنوعی در شبکه‌های اجتماعی شما را در یک حباب قرار می‌دهند و صدای شما را جز اطرافیانتان کسی نمی‌شنود.


به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با گسترش فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، استفاده مردم از این فضا بیشتر شده و مردم بسیاری از نیازهای خود را در این فضا رفع می‌کنند. خیلی از نیازهای روزمره مردم از جمله خدمات اجتماعی، اطلاع‌رسانی، دریافت اخبار و اطلاعات، ارتباطات در فضای مجازی مرتفع می‌شود و مهم‌تر از این موارد، کارکرد رسانه‌ای این فضاست؛ افراد و جریان‌های مختلف از فضای مجازی به عنوان بستری برای رساندن پیام خود به مردم و ایجاد یک زاویه دید خاص به مسائل در اذهان آنان استفاده می‌کنند.

مردم در چنین حوزه‌های گسترده‌ای با فضای مجازی مرتبط هستند؛ این امر موجب شده که افراد برای رفع نیازهای خود به این فضا وابسته شوند و استفاده از آن برای مردم اجتناب‌ناپذیر شود. وابستگی مردم به فضای مجازی در مسائل مختلف، نشان می‌دهد که در حال حاضر، اهمیت فضای مجازی اگر از فضای حقیقی بیشتر نباشد، کمتر هم نیست. لذا چگونگی فعالیت در چنین فضایی برای جلوگیری از ایجاد آسیب‌های مختلف از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

در بسیاری از کشورها مراقبت‌های بسیار خاصی صورت می‌گیرد تا فعالیت‌ شبکه‌های اجتماعی منجر به ایجاد چالش‌های جدی برای کشورشان نشود. یکی از چالش‌های اصلی برخی شبکه‌های اجتماعی، سوءاستفاده سرویس‌های اطلاعاتی کشورهای مستکبر جهانی برای ضربه زدن به آن کشور است. از همین رو بسیاری از کشورها از فعالیت پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی وابسته به سرویس‌های ابرقدرت‌ها و صهیونیست‌ها جلوگیری می‌کنند.

سیدعلیرضا آل‌داود کارشناس و پژوهشگر ارشد فضای مجازی در کانال خود یادداشتی در همین خصوص با عنوان "علت اصلی مخالفت کشورها با حضور پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی صهیونیستی چیست؟" منتشر کرد و با ارائه مطالب مفیدی در این رابطه، توضیحاتی در خصوص چگونگی سوءاستفاده دشمنان از شبکه‌های اجتماعی و اهمیت راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات برای مقابله با این معضل ارائه داد.

داود

آل‌داود در کانال خود نوشت:

***علت اصلی مخالفت کشورها با حضور پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی صهیونیستی چیست؟

بیگ دیتا

داده‌های انبوه Bigdata به مجموعه ای از داده ها گفته می‌شود که امروزه از طریق گسترش شبکه اجتماعی، پیام رسان‌ها و سرویس‌های اینترنتی و... توسط صاحبان آنها جمع آوری و تجزیه و تحلیل می شود.

جمع‌آوری و تحلیل bigdata چنان قدرتی برای به دست آورنده این اطلاعات ایجاد می‌کند که حتی می‌تواند یک کشور را به هم بزند، جنگ راه بیاندازد و یا در حالت مثبت از وقوع جنگ و نا آرامی با پیش بینی آن جلوگیری کند؛ این قدرت در اختیار صاحبان سرویس‌هاست مخصوصاً وقتی اطلاعات رمزشده باشد.

متأسفانه در چند سال گذشته به دلیل وجود جریان نفوذ در شاهراه‌های اطلاعاتی کشور و طمع بهره‌گیری آنان از شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها در جهت شبکه رسانه سیاسی، شبکه رای و فریب افکار عمومی، دشمنان هم از این فرصت نهایت سوءاستفاده را در جمع‌آوری بیگ‌دیتا از تلگرام و اینستاگرام کردند!

متأسفانه به دلیل فقر شدید دانش رسانه‌ای مردم، اپلیکیشن‌ها با دسترسی‌هایی که بر روی گوشی‌های هوشمند باز می‌کنند، این داده‌ها را به صورت ممتد جمع‌آوری کرده و سرویس‌های اطلاعاتیِ مشتری این داده‌ها، با تجزیه و تحلیل آنها نقاط قوت و ضعف یک ملت را شناسایی کرده و بر روی آن برنامه‌ریزی می‌کنند.

حال نکته مهم اینجاست! نقطه اصلی آسیب‌هایی که به کشور ما وارد می‌شود نه فقط جنبش‌های اجتماعی، بستر رسانه‌ای منافقین و تروریست‌ها در تلگرام و اینستاگرام است، بلکه اطلاعات سرقت شده توسط این رسانه‌ها پاشنه آشیل جدی برای کشور است! به همین دلیل فرصت‌های ادامه فعالیت آنان هیچ محض است!

در چنین فضایی شما هر چقدر نیرو برای جنگیدن به زمین تحت مدیریت دشمن بفرستید، در واقع با فناوری‌هایی نظیر فیلترینگ حبابی، ربات‌ها و هوش مصنوعی بکارگیری شده در این رسانه‌ها، در واقع در یک حباب قرار گرفته و فقط در محیط بسته فریاد می‌زنید! و صدای شما را جز اطرافیانتان کسی نمی‌شنود!

حضرت آقا بارها فرموده‌اند در زمین دشمن چه ببرید، چه ببازید، بازنده‌اید! آمریکایی‌ها با همین منطق برای خود گمرک اطلاعاتی به نام شبکه زیرساخت ملی در سال ۱۹۹۱ راه اندازی کردند. در واقع استراتژی دشمن درگیر کردن نیروهای انقلاب در لایه کاربری و سرویس تحت مدیریت خودش است.

وقتی نیروها در لایه کاربری مشغول شده و به بازی گرفته شدند، از لایه مدیریت و حاکمیت غافل شده، سطحی می‌شوند و با تعداد فالور و فیو و ریت سر کار گذاشته می شوند! در چنین وضعیتی دستور و مطالبه امام خامنه‌ای از سال ۷۹ مبنی بر راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات بر زمین می‌ماند!

و هر بار انقلاب اسلامی با این عظمت در برابر یک رسانه مانند تلگرام و اینستاگرام قرار گرفته و به چالش کشیده می‌شود، تروریست‌ها، منافقین و جریان نفوذ لیبرال مفلوک برایش شاخ می شوند! کاش نیروهای انقلاب از این بازی‌های سطحی دست می‌کشیدند و مجدانه حاکمیت فضای مجازی را فهم می کردند!

این یادداشت یک درخواست برادرانه برای مطالبه و اجرای فرامین رهبر فرزانه انقلاب اسلامی بود... کاش یک بار حاکمیت فضای مجازی در کشورهایی نظیر آمریکا، انگلیس، کره جنوبی و... را مطالعه می کردید. با ادامه این وضعیت دستاوردهای انقلاب آسیب بیشتری خواهند دید.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۲ ۱۷ تير ۱۳۹۷
بعد فیلترینگ تلگرام نوبت اینستاگرامه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخرین اخبار