به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ادامه گفتگوهای برجام، سفر دکتر حسن روحانی رئیس جمهور به دو کشور اروپایی، حاشیهسازیهای نشست گروهک تروریستی منافقین در فرانسه، اظهارنظر شماری از سران رژیم صهیونیستی در رابطه با ایران، وحشت صهیونیستها از نزدیک شدن ارتش سوریه به مرز با فلسطین اشغالی، محاکمه گونن سگو وزیر پیشین رژیم صهیونیستی که متهم به جاسوسی برای ایران است، رخنه و نفوذ حماس به تلفنهای همراه نظامیان صهیونیست و حاشیههای این نفوذ مهمترین مسائلی است که در رصد رسانههای رژیم صهیونیستی طی یک هفته گذشته به آن توجه ویژه شده است.
روزنامه یدیعوت آحارانوت
روزنامه یدیعوت آحارانوت در گزارشها و اخباری که هفته گذشته به ایران اختصاص داده توجه خاصی به سفر اروپایی دکتر حسن روحانی و تماسهای وی با شماری از رهبران اتحادیه اروپا داشته و گرچه تلاش دارد تا از منظری منفی به آن بپردازد، اما نمیتواند رگههای موفقیت تهران در اثبات حقانیت خود را در این رابطه کمرنگ کند.
در یکی از این گزارشها بهنقل از وزیر امور خارجه فرانسه تأکید شده است با وجود آنکه ایران این بسته تشویقی را پاسخگوی نیازهایش نمیداند، اما باید تا نوامبر منتظر بماند تا این بسته تکمیلتر شود.
سخنان دکتر حسن روحانی در سویس و اتریش بهویژه در رابطه با تحریمهای نفتی و اینکه در صورت عدم بهرهمندی ایران بقیه کشورها هم نخواهند توانست از آن بهرهمند شوند نیز بازتاب خود را در این روزنامه داشت.
آحارانوت بهنقل از سخنان حسن روحانی در اتریش نوشت: "ایران از این دور از تحریمها هم همانند دورههای سابق آن موفق وسربلند خارج میشود"، "تحریمهای جدید جنایتی و تجاوزی از سوی واشنگتن است".
محاکمه گونن سگو هم بخشی از گزارشهای این رسانه را به خود اختصاص داد که تلاش شد این مسئله بهنوعی نفوذ جمهوری اسلامی ایران در ساختار امنیتی و سیاسی رژیم صهیونیستی تصویر گردد.
آحارانوت در گزارش خود از اولین جلسه علنی سگو نوشت: این اولین حضور علنی گونن سگو از زمان بازداشتش در ماه مه گذشته بود این در حالی است که وزیر جنگ تلاش میکند از اهمیت آن کاسته و آن را به سطح پایینتری از اهمیت ببرد.
در ادامه این گزارش آمده است، سگو که لباس معمولی بهتن داشت بدون پاسخ به پرسشهای خبرنگاران به صحن دادگاه رفت و پس از چند دقیقه با تمدید مدت بازداشت مجدداً از آنجا خارج شد، وی متهم به جاسوسی علیه دولت اسرائیل برای دشمن بوده و با شمار زیاد دیگری از اتهامات جنایی از جمله در اختیار قرار دادن اطلاعات به دشمن روبهرو است.
این روزنامه صهیونیستی نتوانست ذوقزدگی آویگدور لیبرمن وزیر جنگ رژیم صهیونیستی را از سیاستها و اقدامات خصمانه آمریکا علیه ملت ایران نادیده گرفته و بهنقل از او مراتب ناراحتی و ناخرسندی تلآویو را از اینکه کمکهای ایران در عراق و سوریه سبب توقف و فروپاشی گروههای تکفیری شده است اعلام کرد.
لیبرمن در بخش دیگری از این گفتگو حمایت خود را از هرجومرجطلبی برخی عناصر در ایران اعلام کرده است.
در عین حال بهنقل از منابع آمریکایی از تلاشهای صورتگرفته برای قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروههای تروریستی خبر داده و اعتراف میکند ایالات متحده برای افزایش فشار بر جمهوری اسلامی ایران بهدنبال درج نام سپاه در فهرست سازمانهای تروریستی است، اما تاکنون این تلاشها راه به جایی نبرده است.
یسرائیل هیوم
روزنامه یسرائیل هیوم هم درباره رایزنیهای صورتگرفته بین اتحادیه اروپا و جمهوری اسلامی ایران در رابطه با ماندن در برجام ادعا کرد، مسئولین اروپایی از تهران خواستند از تکرار تهدیدهای خود برای خروج از برجام اجتناب و در مقابل بستههای تشویقی اقتصادی دریافت کند.
در مقابل بهنقل از ژان لودریان وزیر خارجه فرانسه خبر داد "ما تلاش خود را پیش از اعمال تحریمها در اوت و نوامبر انجام میدهیم با این حال مطمئن نیستم که قادر خواهیم بود چنین کاری را پیش از فرا رسیدن ماه آینده میلادی بهانجام برسانیم بههرشکل ما تلاش خود را میکنیم تا این کار با فرا رسیدن نوامبر بهانجام برسد".
در گزارش دیگری در این روزنامه آمده است بسته تشویقی پیشنهادی اروپا حسن روحانی رئیس جمهور ایران را راضی نکرده است و ایرانیها انتظار پیشنهادهای دیگری را از سوی دیگر طرفهای توافق دارند.
از سوی دیگر بنیامین نتانیاهو هم به حضور و اقدامات تهران در اروپا واکنش نشان داده در این راستا اعتراف کرد آنچه به کشف مواد منفجره در اجتماع منافقین معروف شده کار تلآویو بوده است.
یسرائیل هیوم بهنقل از نتانیاهو خبر داد: تصور میکنید کشف حمله علیه مخالفین ایرانی در فرانسه تصادفی بوده است نه این کار توسط سازمانهای اطلاعاتی اسرائیل انجام شده است.
این روزنامه عبریزبان بهنقل از یک منبع آگاه در سازمان اطلاعات یکی از کشورهای اروپایی دخیل در این مسئله هم خبر داد، سازمان اطلاعات اسرائیل اطلاعاتی را در مورد برنامههای تروریستی در اختیار آنها قرار داده و همواره آنها را به ایران مرتبط کرده است.
یسرائیل هیوم همچنین در گزارشی در رابطه با سخنان دکتر روحانی در مورد توقف صدور نفت با انتشار تصویری از سرداران سپاه نوشت: نیروهای ایرانی آمادگی ضربه زدن به صادرات نفت را در صورت اعمال تحریمهای نفتی ایران دارند، این مسئله را قاسم سلیمانی فرمانده ارشد سپاه پاسداران اعلام کرده و قصد نظام ایران برای مقابله با تحریمهای اعمالشده بر صادرات نفت را مورد ستایش قرار داده است.
هاآرتص
روزنامه عبریزبان هاآرتص هم بهنقل از دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی خبر داد نتانیاهو هفته آینده برای بررسی آخرین تحولات پیروزی ارتش سوریه در مرزهای جنوبی این کشور (با فلسطین اشغالی) به مسکو سفر میکند.
بهنوشته هاآرتص، روابط بین روسیه و رژیم صهیونیستی طی ماههای اخیر بهشدت گسترش پیدا کرده است، زیرا از دیدگاه تلآویو تحقق اهداف و منافعش صرفاً از طریق خروج ایران و گروههای شبهنظامی شیعه (محور مقاومت) از مناطق نزدیک به مرز با فلسطین اشغالی ممکن است.
اما شاید جنجالیترین گزارش این روزنامه مربوط به رخنه و نفوذ واحد سایبری حماس در تلفنهای همراه نظامیان رژیم صهیونیستی باشد که توانسته است اطلاعات بسیار ذیقیمتی را بهاعتراف کارشناسان صهیونیست برای هکرهای این گروه بههمراه داشته باشد.
عودید یارون نویسنده این مقاله تأکید میکند آنقدر این اقدام حرفهای و دقیق بود که حتی ستایش کارشناسان سایبری رژیم صهیونیستی را هم برانگیخته است.
در بخش دیگری از این مقاله آمده است: وقتی دانش و توانمندیهای فنآوری پیشپاافتاده با توانمندی مهندسی اجتماعی و روابط عمومی بسیار قوی کنار فراهم بودن زمینههای فعالیت از طریق ابزارهای موجود در شبکه اینترنت همراه شوند ما در مقابل امری قرار میگیریم که میتواند معادل دیجیتال بادبادکهای آتشزای غزه باشد.
بادبادکهایی که باید در مورد آنها اعتراف کرد؛ شاید اسرائیل بتواند موشکها را در حال پرواز متوقف کند، اما این فنآوری با قدمت چندهزارساله همچنان مناطق ما را بهآتش میکشد.
در رابطه با علت کارایی و قدرت تخریبی این اقدام حماس هم نویسنده آورده است: یک نظامی ممکن است از دستگاه رایانهای استفاده کند که تمام موارد دفاعی و حفاظتی مورد نیاز را در خود داشته باشد، اما در داخل جیبش یا بهروی میزش دستگاهی وجود دارد که دوربین، میکروفون، دستگاههای حسگر و جیپیاس داشته و میتواند تمام آن اقدامات را خنثی و اطلاعات مورد نیاز را منتقل کند.
بهاعتقاد نویسنده طی چند سال فعالان حماس توجه خود را معطوف رخنه به داخل رایانهها کرده بودند، اما حداقل طی دو سال گذشته، میتوان دید که آنها بیش از پیش بهدنبال هدف قرار دادن تلفنهای همراه هوشمند هستند، امری که میتواند به آنها برتریهای قابل توجهی را بدهد.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/