اگر می خواهید برای روزهای تابستان خود خوراکی های سرد و خوشمزه تدارک ببینید، طرز تهیه بستنی وانیلی را از دست ندهید. با خواندن این مقاله با تمامی بایدها و نبایدهای طرز تهیه بستنی وانیلی آشنا شوید.

طرز تهیه بستنی وانیلی خانگی خوش طعم با چهار روش متفاوتبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ همانطور که همه ما می دانیم انواع مختلفی از بستنی با طعم های متنوع وجود دارد که بستنی وانیلی یکی از آن ها است. وانیل موجود در این بستنی طعم و عطر خاصی به آن می بخشد.

افرادی که علاقه زیادی به آشپزی، دسر و طعم های خوشمزه دارند می توانند با کمی حوصله این طعم از بستنی و یا انواع دیگر از آن ها را درست کرده و از خوردن آن در فصل گرم تابستان و حتی فصل زمستان، در خانه لذت ببرند. در این مبحث راجع به "طرز تهیه بستنی وانیلی" صحبت خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

روش اول در طرز تهیه بستنی وانیلی خوشمزه با استفاده از ثعلب

مواد مورد نیاز

  • 2 لیوان : شیر
  • 2/1 لیوان : شکر
  • 2/1 قاشق چای خوری : وانیل
  • 2/1 قاشق چای خوری : ثعلب
  • 2/1 قاشق چای خوری : هل
  • مقداری گلاب

طرز تهیه بستنی با طعم وانیل 

  • قدم اول : یک ظرف استیلی برداشته و شیر را داخل آن می ریزیم روی شعله می گذاریم.
  • قدم دوم : شکر، هل، وانیل و ثعلب را در ظرف دیگری ریخته و با هم ترکیب می کنیم.
  • قدم سوم : مخلوط شکر، وانیل، هل و ثعلب را وقتی شیر گرم شد به آن اضافه می کنیم.
  • قدم چهارم : در ادامه طرز تهیه بستنی وانیلی، گلاب را اضافه کرده و جهت خوب مخلوط شدن مواد، عمل هم زدن را انجام می دهیم.
  • قدم پنجم : ظرف را از روی شعله برداشته و کنار می گذاریم تا سرد شود و سپس در فریزر قرار می دهیم.
  • قدم ششم : بعد از یک ساعت ظرف را خارج کرده و بستنی را هم میزنیم و دوباره در فریزر می گذاریم.
  • قدم هفتم : مرحله قبل چند بار با فاصله یک ساعت در میان انجام میدهیم.
  • قدم هشتم : بعد از اتمام تکرار، ظرف را چند ساعت در فریزر می گذاریم تا خوب سفت شود.
  • قدم نهم :بستنی را از فریزر خارج کرده و سرو می کنیم.

طرز تهیه بستنی وانیلی خانگی خوش طعم با چهار روش متفاوت

نکته : هم زدن بستنی و تکرار آن باعث یکدست و یکنواخت شدن بافت بستنی شده و از یخ زدن آن جلوگیری می کند.

روش دوم: طرز تهیه بستنی وانیلی خوش عطر بدون ثعلب

مواد مورد نیاز

  • خامه : 400 میلی لیتر
  • زرده تخم مرغ : 5 عدد
  • شیر  : 1 لیوان
  • شکر : 4/3 لیوان
  • نمک : 1پنس (مقداري كه بين دوانگشت شصت و اشاره وقتي كه چيزي  را برداريم باقي مي ماند)
  • وانیل تازه (لوبیای وانیل) :  1 عدد
  • وانیل مایع : 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه بستنی وانیلی خانگی خوش طعم با چهار روش متفاوت

هم چنین بخوانید: طرز تهیه بستنی اکبر مشتی و سفر به ایام قدیم

طرز تهیه بستنی خوشمزه وانیلی 

  • قدم اول :  از وسط لوبیای وانیل را به دو قسمت تقسیم می کنیم.
  • قدم دوم : یک چاقو بر می داریم و به منظور جدا کردن دانه ها از پوست، چاقو را روی وانیل می کشیم.
  • قدم سوم : ظرفی را برداشته شکر، شیر و نمک را می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم تا  این مواد خوب حل شوند.
  • قدم چهارم : وقتی ترکیب داخل ظرف به جوش آمد، ظرف را از روی شعله بر می داریم.
  • قدم پنجم : در ادامه طرز تهیه بستنی وانیلی، غلاف وانیل و دانه های آن ها را که در مرحله دوم جدا کرده بودیم داخل ظرف می ریزیم.
  • قدم ششم : در این مرحله درِ ظرف را می گذاریم و جهت پخش شدن عطر و بوی وانیل یک ساعت منتظر می مانیم .
  • قدم هفتم : پس از گذر یک ساعت، مجدد ظرف را جهت گرم شدن روی شعله می گذاریم.
  • قدم هشتم : در این میان چند قالب یخ داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم.
  • قدم نهم : خامه را داخل یک کاسه کوچک ریخته و کاسه را روی یخ ها می گذاریم.
  • قدم دهم : خامه را با استفاده از هم زن دستی خوب هم میزنیم تا یکنواخت شود.
  • قدم یازدهم : با استفاده از هم زن دستی زرده های تخم مرغ را هم می زنیم.
  • قدم دوازدهم : به زرده های زده شده مقداری از شیر داغ را اضافه کرده و با هم زن دستی هم می زنیم.
  • قدم سیزدهم : در این قسمت زرده های تخم مرغ را به مابقی شیر موجود در ظرف می ریزیم.
  • قدم چهاردهم : ظرف را مجدد روی شعله می گذاریم و برای جلوگیری از پخته شدن زرده های تخم مرغ مواد را با قاشق چوبی یا سیلیکونی هم می زنیم.
  • قدم پانزدهم : در این مرحله از طرز تهیه بستنی وانیلی، به وسیله پشت قاشق غلظت مایع را تست می کنیم. با انگشت روی آن خط می اندازیم اگر خط از بین نرفت یعنی مایع ما شبیه کاسترد شده و ما به غلظت مورد نظر دست یافته ایم.
  • قدم شانزدهم : کاسترد را به وسیله صافی روی خامه ریخته و در عین حال هم میزنیم تا کاسترد خنک شود.
  • قدم هفدهم : در این مرحله مایع وانیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
  • قدم هجدهم: یک ظرف در دار برداشته و ترکیب را داخل آن می ریزیم.
  • قدم نوزدهم : برای اینکه بستنی خودش را بگیرد ظرف  را یک روز (شب تا صبح) در فریزر می گذاریم.
  • قدم بیستم : صبح ظرف را بیرون آروده و پوست وانیل را از داخل آن برداشته و ظرف را در فریزر می گذاریم.
  • قدم بیست و یکم : پس از گذر 2 ساعت ظرف را از فریزر در آورده، با یک چنگال هم زده و دوباره به فریزر برمی گردانیم.
  • قدم بیست و دوم : عمل مرحله قبل را 9 بار با فاصله زمانی 20 دقیقه تکرار می کنیم.
  • قدم بیست و سوم:  با اتمام عملیات تکرار، طرز تهیه بستنی وانیلی پایان یافته و بستنی ما حاضر است.

طرز تهیه بستنی وانیلی خانگی خوش طعم با چهار روش متفاوت

روش سوم: طرز تهیه بستنی وانیلی با استفاده از دستگاه بستنی ساز

مواد مورد نیاز شامل

  • 1 قاشق چای خوری : وانیل
  • 2 قاشق سوپ خوری : آرد ذرت
  • 2 فنجان : شیر
  • 4/1 فنجان : پودر شیر خشک
  • 2/1 : فنجان شکر

طرز تهیه

  • قدم اول : در این روش از طرز تهیه بستنی وانیلی ابتدا شکر، وانیل، آرد ذرت و پودر شیر خشک را الک میکنیم.
  • قدم دوم : شیر را در یک ظرف ریخته و مواد الک شده را اضافه کرده و  با هم ترکیب می کنیم تا مایع ما رقیق شود.
  • قدم سوم : ظرف را روی شعله گذاشته و جهت غلیط شدن مایع پی در پی هم می زنیم تا کمی سف تر از فرنی شود.
  • قدم چهارم : مواد را جهت منجد شدن در داخل دستگاه بستنی ساز می ریزیم.

طرز تهیه بستنی وانیلی خانگی خوش طعم با چهار روش متفاوت

بیشتر بدانید :طرز تهیه بستنی زعفرانی خوشمزه برای این روزهای داغ

روش چهارم:  طرز تهیه بستنی وانیلی ساده و خوشمزه بدون دستگاه بستنی ساز، ثعلب و تخم مرغ

مواد مورد نیاز

  • 400 گرم : شیر غلیظ شده شیرین
  • 2 فنجان : خامه زده شده سنگین
  • 2 قاشق چای خوری : عصاره وانیل

طرز تهیه

  • قدم اول : خامه را در یک ظرف ریخته و جهت خنک شدن در فریزر می گذاریم.
  • قدم دوم : خامه را خارج کرده و با هم زن دستی هم میزنیم تا فرم بگیرد. (زیاده روی در هم زدن خامه باعث گلوله گلوله شدن آن شده و برای تهیه بستنی مناسب نخواهد بود).
  • قدم سوم : شیر را داخل ظرفی ریخته، عصاره وانیل را اضافه کرده و جهت یکنواخت شدن رنگ شیر با هم مخلوط می کنیم.
  • قدم چهارم : مخلوط به دست آمده را به خامه اضافه کرده و به وسیله یک کاردک به صورت دایره ای و آرام هم می زنیم.
  • قدم پنجم : بستنی را داخل ظرف فلزی ریخته و بدون وارد آوردن فشار، روی آن را صاف می کنیم. (با وارد کردن فشار هوای بین مواد از بین رفته و بستنی شکل نخواهد گرفت).
  • قدم ششم : برای آماده شدن بستنی، ظرف را حدود 6 ساعت در فریزر می گذاریم.

طرز تهیه بستنی وانیلی خانگی خوش طعم با چهار روش متفاوت

شما فقط با کمی صبر و شکیبایی خواهید توانست بستنی وانیلی خوشمزه را با دستان خود آماده کرده و طبق سلیقه خودتان با خلال پسته، شکلات و حتی میوه تزیین کرده و نوش جان کنید. این بستنی را می توانید در کنار بعضی از شیرینی ها مثل رشته ختایی میل بفرمایید. همانطور که ملاحضه کردید در این مقاله برای طرز تهیه بستنی وانیلی خوش طعم و مزه 4 روش را برای شما شرح دادیم و امیدواریم مورد پسند واقع شده باشد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۱۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
M
۱۳:۰۶ ۲۷ شهريور ۱۴۰۱
ثعلب رو می تونید از لوازم قنادی ها تهیه کنید و همین طور وانیل رو
Netherlands
ناشناس
۲۱:۴۳ ۱۱ تير ۱۴۰۱
عصاره وانیل حتما لاید بزنیم پودرش باشه چی میشه؟
Iran (Islamic Republic of)
Naznin
۱۶:۲۶ ۳۰ خرداد ۱۴۰۱
خیلی عالی بود
من آرزومه ک بستنی وانیلی درست کنم
Iran (Islamic Republic of)
ستوده
۲۱:۲۵ ۳۱ فروردين ۱۴۰۱
من قبلاً درست کردم ولی الان خامه ندارم همه چیز امادس بجز هل و خامه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۴ ۱۰ فروردين ۱۴۰۱
میشه بجای وانیل چیز دیگه ریخت
Iran (Islamic Republic of)
پاک نیا
۱۲:۱۲ ۰۷ بهمن ۱۴۰۰
طرز تهیه اولی عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۸ ۱۱ آبان ۱۴۰۰
عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۷ ۰۸ مهر ۱۴۰۰
بسیار خوب است
Iran (Islamic Republic of)
B
۰۰:۱۳ ۰۹ شهريور ۱۴۰۰
خوب بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۴ ۱۸ تير ۱۴۰۰
دستورش خیلی خوب بود ممنون..ولی ثعلب گیر نیاوردم به جاش یک قاشق ارد سفید ریختم خوب شد نه به کش داری ثعلب.. چون وانیل گرونه هزینه اش از بستنی بیرون ۳برابرشد
Iran (Islamic Republic of)
هستی
۰۰:۴۳ ۰۷ تير ۱۴۰۰
من درست نکردم الان میخوام درست کنم
Iran (Islamic Republic of)
H
۱۳:۳۲ ۲۲ خرداد ۱۴۰۰
سلام من درست نکردم اما الان میخوام درست کنم نمیشه هل نزنم هل داریم اما به نظرم خوشمزه تر نمیشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۷ ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰
واسه بستنی کا خوردنش ۵ دقیقه طول نمی کشه چرا انقدر زحمت بکسیم
Iran (Islamic Republic of)
....
۱۲:۱۵ ۳۰ فروردين ۱۴۰۰
نمیشه به جای ثعلب ژلاتین ریخت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۴ ۲۹ فروردين ۱۴۰۰
من درست کردم امااگه هل نريزيم بهتره فقط ثعلب بيشترريختم خيلي کشي شدولي بدنبود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۴ ۲۲ فروردين ۱۴۰۰
منم میخوام ردرس کنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۶ ۱۸ فروردين ۱۴۰۰
من امتحان نکردم دارم درست میکنم و میدونم خوش مزه میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۹ ۱۸ اسفند ۱۳۹۹
عالی عالی عالی عالی عای
Iran (Islamic Republic of)
5
۱۷:۱۵ ۱۶ اسفند ۱۳۹۹
بدون ثلعب هم مگه میشه
Iran (Islamic Republic of)
شبنم
۲۳:۱۹ ۱۲ اسفند ۱۳۹۹
من در کادانا زندگی میکنم بستنی های اونجا خیلی خوشمزه تره
Iran (Islamic Republic of)
نیوشا محمدی زاده
۱۴:۵۸ ۰۷ اسفند ۱۳۹۹
من هنوز امتحان نکردم
میخوام درست کنم
Iran (Islamic Republic of)
چو دونگی
۲۲:۲۷ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
میشه باپودر وانیل درست کرد آخه وانیل خیلی گرونه و فصلش نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۴ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
بابا خیلی ما ساده ایم خوب الان بری بستنی بخری که ارزون تر میشه که
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۷ ۲۱ اسفند ۱۳۹۹
بدو بدو بخر
Iran (Islamic Republic of)
سید
۰۶:۵۷ ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
خیلی خیلی خوشمزه بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۲ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
عالی یک بار امتحان می کنم حتما حتما
مورد 1 رو
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۹ ۲۵ بهمن ۱۳۹۹
عاااااااااااالی بووووووووووووود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۱ ۱۸ بهمن ۱۳۹۹
بددددددددددددددددددددددددددددد
Iran (Islamic Republic of)
محدثه فاطهی
۱۸:۵۹ ۱۵ بهمن ۱۳۹۹
خیلی خوبه
Iran (Islamic Republic of)
____ناشناس
۱۹:۰۸ ۱۲ بهمن ۱۳۹۹
بسیار عالی
Iran (Islamic Republic of)
شیوا
۱۵:۱۵ ۳۰ دی ۱۳۹۹
بسیار عالی بود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۰ ۲۲ دی ۱۳۹۹
عالی بود فقط یک سوال . اینکه یه جا خوندم باید وانیل یا هر نوع طعم دهنده بستنی رو بعد از مرحله اول اضافه کرد . ایا دلیلش چیه؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۳ ۱۷ دی ۱۳۹۹
خیلی عالی است شگفت انگیز است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۱ ۰۸ دی ۱۳۹۹
خیلی خوب است
Iran (Islamic Republic of)
ناسناس
۲۲:۰۰ ۲۵ آذر ۱۳۹۹
خیلی هم جالب نبود
Iran (Islamic Republic of)
ستاره
۱۲:۵۰ ۲۵ آذر ۱۳۹۹
خوب بود❤
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۰ ۱۸ آذر ۱۳۹۹
سلام خوبی خیلی بحال بود خخخخخخخخخخیلیییییییییی
Iran (Islamic Republic of)
آلا
۱۸:۵۹ ۱۷ آذر ۱۳۹۹
بد نبود بهتر بود با رنگ های مختلف هم درست می کردید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۱ ۰۵ مرداد ۱۴۰۱
علی بود
Iran (Islamic Republic of)
منمنم
۲۳:۱۷ ۱۳ آذر ۱۳۹۹
عالی بود ممنونم نم بستنی بدون ثعلب درست کردم خوش مزه بود حرف نداشت خیلی ممنونم بچه هام دوست داشتند و برای مهمونی ام درست کردم
Iran (Islamic Republic of)
زهرا
۱۶:۴۷ ۰۹ آذر ۱۳۹۹
خیلی خوشمزه بود دستتون درد بکنه
Iran (Islamic Republic of)
مهشید محبی
۱۴:۵۹ ۰۹ آذر ۱۳۹۹
خوبه
Iran (Islamic Republic of)
سلن
۱۰:۲۳ ۰۴ آذر ۱۳۹۹
اولی خوب بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۲ ۳۰ آبان ۱۳۹۹
یعنی بهترین بود
Iran (Islamic Republic of)
سادین
۱۹:۴۶ ۱۹ آبان ۱۳۹۹
بسیار عالی وواضع وروشن توضیح داده شده جهت یادگیری خیلی خوب لست مت نمره ۲۰میدهم دستتان درد نکنه عالیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۲ ۱۷ آبان ۱۳۹۹
خیلی خوب
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۵۰ ۱۷ آبان ۱۳۹۹
عالی من تاحالا درست نکردم اما قرار درست کنم
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۱:۱۹ ۱۶ آبان ۱۳۹۹
خوب
Iran (Islamic Republic of)
تیرماه
۰۲:۲۲ ۱۲ آبان ۱۳۹۹
عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
Aysa
۲۰:۵۳ ۲۷ مهر ۱۳۹۹
خوب بود
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۱۸:۰۳ ۱۹ مهر ۱۳۹۹
اولی عالیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۱ ۲۱ شهريور ۱۳۹۹
خوبه من اولین درست کردم عالی شد جاتون خالی خیلی خوش مزه شده بود
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۱۹:۳۹ ۱۵ شهريور ۱۳۹۹
بدددددد
Canada
محمد امین
۱۳:۲۷ ۱۴ شهريور ۱۳۹۹
ثعلب رو از عطاری باید تهیه کرد
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
نرگس
۱۶:۲۹ ۰۸ شهريور ۱۳۹۹
کاملا واقعیه شما بلدنیستی
Iran (Islamic Republic of)
ع غلامی
۱۲:۱۳ ۰۲ شهريور ۱۳۹۹
اطفا بستنی بدون ثعلب و شیر خشک هم بزار
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۲ ۲۴ مرداد ۱۳۹۹
عالییییییییی
Germany
ناشناس
۱۹:۴۴ ۲۲ مرداد ۱۳۹۹
اگر بجای ثعلب هیچی نریزیم چیمیشه
Iran (Islamic Republic of)
اسما
۱۱:۴۹ ۱۴ فروردين ۱۴۰۰
عزیز اگه نریزیم میشه بستنی یخی و کش نمیاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۲ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۶ ۱۷ مرداد ۱۳۹۹
اگه بجای ثعلب هیچی نریزیم چی میشه
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
نرگسگه
۱۶:۲۸ ۰۸ شهريور ۱۳۹۹
اگه ثعلب نریزیم بستنی نمیگیره
Iran (Islamic Republic of)
نفیسه
۱۵:۵۷ ۱۵ مرداد ۱۳۹۹
عالی
Iran (Islamic Republic of)
زری
۲۰:۱۰ ۱۱ مرداد ۱۳۹۹
دورست کردم خشمزه بود ممنون از دستور دورست کردنش
Iran (Islamic Republic of)
فلانی
۱۱:۴۱ ۰۶ مرداد ۱۳۹۹
اینا همش الکیه،
فقط بستنی هایی که وقتی کوچیک بودم با شیر و شکر درست میکردم خیلی خوب میشد
Iran (Islamic Republic of)
مهتاب
۱۰:۵۲ ۰۵ مرداد ۱۳۹۹
خیلی بستنی وانیلی خوشمزست.واقعا فوق العاده بود فقط باید حتما هرساعت همش بزنید تا یکدست بشه و تیکه های یخ موقع خوردن توش حس نشه.
مرسی
Iran (Islamic Republic of)
یکتا
۲۰:۱۴ ۲۶ تير ۱۳۹۹
من میترسم پول موادشو بدم بعدش بد شه
Iran (Islamic Republic of)
اسما
۱۱:۵۲ ۱۴ فروردين ۱۴۰۰
نترس عزیزم اولی درست کن عالیه نسبت بهبقیه اسون ارزون تره
Iran (Islamic Republic of)
ستایش حسنی
۲۰:۴۹ ۲۵ تير ۱۳۹۹
خیلی عالی بود ممنونم از اینکه به ما یاد دادید خیلی خوشمزه شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۰۴ ۲۵ تير ۱۳۹۹
خیلی عالی
Iran (Islamic Republic of)
♡♡♡♡♡♡
۲۲:۵۲ ۲۱ تير ۱۳۹۹
معرکه بود.عالی.
Iran (Islamic Republic of)
عباس
۰۱:۰۷ ۱۹ تير ۱۳۹۹
مركه بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۲ ۱۱ تير ۱۳۹۹
بد نیست
Germany
ناشناس
۰۹:۵۲ ۱۱ تير ۱۳۹۹
بسیار عااااااااااالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۱ ۰۸ تير ۱۳۹۹
۱/۲ینی چقد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۶ ۰۹ تير ۱۳۹۹
یک دومه لیوان یا پیمانه یعنی همون نصف
Iran (Islamic Republic of)
♡♡♡♡♡♡
۲۲:۵۳ ۲۱ تير ۱۳۹۹
یعنی یک دومه پیمانه
Iran (Islamic Republic of)
آرزو
۱۵:۲۰ ۳۱ خرداد ۱۳۹۹
خوب بود.ای میشه بدون ثعلب میشه درست کرد
Iran (Islamic Republic of)
mahsa
۲۱:۲۹ ۱۷ تير ۱۳۹۹
نمیشه بدون ثعلب درست کرد چون ثعلب باعث کش دار شدن بستنی میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۴ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
بستنیاش خوبه
Iran (Islamic Republic of)
شادن
۱۸:۰۸ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
در یک جمله میگم:همه شون عالی هستند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۷ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
بدون همزن خیلی سخته
Iran (Islamic Republic of)
سجاد ثامت
۱۴:۲۴ ۰۵ مرداد ۱۳۹۹
عالییی بود و خوشمزه
Iran (Islamic Republic of)
حسین حسینیان فر حسین آبادی
۱۷:۵۳ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
کدومش و درس کنیم بهتره؟
Iran (Islamic Republic of)
♡♡♡♡♡♡
۲۲:۵۵ ۲۱ تير ۱۳۹۹
همشو.....مخصوصاًزعفرانی و وانیلی ومیوه ای
Iran (Islamic Republic of)
اسما
۱۱:۵۳ ۱۴ فروردين ۱۴۰۰
من اولی رو درست میکنم فقط به جای وانیل هر طعم بخوام میزارم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۶ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
سلام من بیشتر از هر کسی بستنی دوست دارم. راستش من عاشق این بستنی ها شدم . خیلی ممنون خوشمزه بود
Netherlands
فاطمه اکبری
۰۱:۱۳ ۲۷ خرداد ۱۳۹۹
مرسی ممنون
Iran (Islamic Republic of)
بنده خدا
۱۳:۵۱ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
عالی بووووود
Iran (Islamic Republic of)
بهار
۱۲:۴۷ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
خوبه
Iran (Islamic Republic of)
رویا
۱۵:۰۴ ۲۵ خرداد ۱۳۹۹
خوب
Iran (Islamic Republic of)
نازنین
۱۵:۲۳ ۲۱ خرداد ۱۳۹۹
عالی بودممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۸ ۲۰ خرداد ۱۳۹۹
به نظر من خیلی خوبه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۴ ۲۰ خرداد ۱۳۹۹
بدون ثعلب چطور میشه؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
♡♡♡♡♡♡
۲۲:۵۷ ۲۱ تير ۱۳۹۹
بدون ثعلب بستنی یخ میزنه وکشداروخوش طعم نمیشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۲ ۲۰ خرداد ۱۳۹۹
اینقدر بی مزه بود
Iran (Islamic Republic of)
.........
۲۱:۵۴ ۱۹ خرداد ۱۳۹۹
خیلییییییییییییی اسووووووووووون بووووووووووود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۳ ۱۸ خرداد ۱۳۹۹
خیلی بی مزه بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۵ ۱۸ خرداد ۱۳۹۹
خیلی سخته موادش هم دم دست نیست !
...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۸ ۱۸ خرداد ۱۳۹۹
بد بود
Iran (Islamic Republic of)
...
۰۲:۰۰ ۱۷ خرداد ۱۳۹۹
اگه ثعلب نریزیم و بزاریم فریزر درست نمیشه؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
♡♡♡♡♡♡
۲۲:۵۷ ۲۱ تير ۱۳۹۹
بستنی یخ میزنه.عین آلاسکا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۰ ۱۶ خرداد ۱۳۹۹
خوشم نیومد
Iran (Islamic Republic of)
ایدا
۱۷:۴۷ ۱۳ خرداد ۱۳۹۹
بله
Iran (Islamic Republic of)
مهشید
۱۴:۴۹ ۱۰ خرداد ۱۳۹۹
فوقولاده است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۳ ۰۹ خرداد ۱۳۹۹
عالی عالی عالی عالی عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۸ ۰۸ خرداد ۱۳۹۹
میشه ازخامه قنادی استفاده‌کنیم
Iran (Islamic Republic of)
♡♡♡♡♡♡
۲۲:۵۸ ۲۱ تير ۱۳۹۹
آره
Iran (Islamic Republic of)
Sana
۲۲:۳۱ ۰۵ خرداد ۱۳۹۹
مرصی عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۱ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
خیلی عالیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۱ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
عاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالی بود
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۲۳:۳۶ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
خوب بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۹ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
من روش اسون تر میخام با ثعلب دوست ندارم اوه
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه محمودی
۱۹:۵۰ ۰۵ تير ۱۳۹۹
بدون ثعلب اصلا نمیشه
Iran (Islamic Republic of)
♡♡♡♡♡♡
۲۲:۵۹ ۲۱ تير ۱۳۹۹
بدون ثعلب نمیشه.بستنی بدون ثعلب کشدارنمیشه وبستنی یخ میزنه
Iran (Islamic Republic of)
اسما صالحی
۱۱:۵۶ ۱۴ فروردين ۱۴۰۰
بدون ثعلب دیگه اسمش بستنی نیس
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۱۳:۱۲ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام من امتحان کردم عالی بود و خوشمزه
۱۲