به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛عابد احمدی شامگاه جمعه در شانزدهمین مجمع عمومی سالیانه سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان که در تالار مولوی دانشگاه کردستان برگزار شد، گفت: این سازمان در حال حاضر بالغ بر ۲۲۰ هزار نفر در سطح کشور و در استان کردستان هم ۵ هزار و ۱۴۱ نفر عضو دارد.
وی عنوان کرد: از ۵ هزار و ۱۴۱ نفر عضو سازمان ۴ هزار و ۲۳۰ نفر شاغل اند و تنها ۱۴ درصد از اعضای سازمان بیکار مطلق هستند.
وی با اشاره به اینکه در این سازمان هزار و ۱۳۰ کارشناس فعال وجود دارد، اظهارداشت: هزار و ۶۱۰ نفر از اعضای سازمان را کارمندان دولت تشکیل داده اند که از این تعداد ۵۶۰ نفر در حوزه غیرمرتبط مشغول به فعالیت هستند.
رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کردستان ادامه داد: هزار و ۴۹۰ نفر هم در بخش خصوصی شاغل اند که از این تعداد ۷۹۰ نفر در حوزه غیرمرتبط فعالیت میکنند.
احمدی تعداد اعضای حقوقی سازمان را ۲۵۱ عضو ذکر کرد و افزود: از دیگر فعالیتهای سازمان برگزاری آزمون بیمه محصولات کشاورزی با حضور هزار نفر و در نتیجه انتخاب ۱۱۴ نفر بوده است.
وی با بیان اینکه درآمد سازمان از حق عضویت، دورههای آموزشی، حق السهم قراردادها و ارجاع کار کارشناسی بدست میآید، گفت: میزان درآمد مصوب سال گذشته سازمان ۵ میلیارد ریال بوده که ۴ میلیارد و ۶۹۲ میلیون ریال آن تحقق یافته است.
احمدی به فعالیتهای شورای استان اشاره کرد و اظهارداشت: برگزاری منظم جلسات، سیاست گذاری، تعیین خط مشی، همکاری، راهنمایی ونظارت، ایجاد ساختار اداری چابک، کارآمد و پاسخگو، ایجاد دفاتر نمایندگی در تمامی شهرستانهای استان، بررسی و تصویب برنامههای مجمع عمومی سالیانه وایجاد ارتباط مثبت و سازنده بین سازمانها و دستگاههای دولتی از جمله فعالیتهای انجام شده شورای استان است.
وی پروژههای نظارت براجرای طرح خاک ورزی حفاظتی، اجرای مزارع آرمانی، طرح توسعه باغات دیم، اجرای طرح بهینه سازی مصرف سوخت در مرغداریها و نظارت بر اجرای طرح مبارزه با کرم برگ خوار بلوط، نظارت بر تغییر کاربری اراضی و جلوگیری از ساخت و ساز غیرمجاز، ارجاع کار کارشناسی احداث خانه کارگری، نظارت در زمینه خرید و تحویل گندم را از جمله پروژههای اجرایی این سازمان ذکر کرد.
رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کردستان ادامه داد: صدور ۴۵۹ مورد پروانه تاسیس و هزار و ۳۷۲ مورد پروانه بهره برداری از دیگر اقدامات انجام شده توسط اعضای این سازمان بوده است.
احمدی از دیگر اقدامات این سازمان را ساماندهی فروشندگیهای سموم کشاورزی دراستان خواند و گفت: در حال حاضر بالغ بر ۱۰۰ واحد فعال دراستان داریم که مجوز فعالیت آنها توسط این سازمان صادر شده است.
وی عنوان کرد: خروجی فعالیتهای ارائه شده انجام ۴ هزار و ۴۸۶ کار ارجاعی به ۴۸۵ نفر از کارشناسان سازمان بوده است.