به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ شیوا فقیه مدیرگروه تغذیه جامعه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز با بیان اینکه فقر آهن از جمله کمبودهایی است که در دوره باروری بانوان بسیار شایع است، گفت: با توجه به افزایش حجم خون مادر و نیز نیاز به گردش خون جنین، میزان مورد نیاز آهن در دوره بارداری در مقایسه با پیش از آن، حدود ۵۰ درصد بیشتر میشود.
وی، تامین آهن مورد نیاز از راه دریافت مواد غذایی، حتی گاهی در افراد غیرباردار را نیز دشوار خواند و افزود: به همین دلیل، در دوره بارداری، مصرف مکمل آهن برای تامین نیازهای مادر و جنین توصیه میشود.
فقیه تاکید کرد: اغلب مکمل آهن از ماه چهارم بارداری تا سه ماه پس از زایمان، مطابق با نظر پزشک باید مصرف شود.
عضو هیات علمی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، مصرف غذاهای دارای آهن از جمله انواع گوشتها، مرغ، ماهی و حبوبات را در این دوره توصیه کرد.
دکتر فقیه یادآور شد: باید توجه داشت که مصرف منابع غذایی آهن یا مکمل آهن به همراه ویتامین c یا منابع آن مانند مرکبات، به جذب بهتر آهن کمک میکند و برعکس مصرف منابع آهن همراه با چای میتواند مانع جذب آهن شود.
انتهای پیام/ر