رئیس فرودگاه سهند گفت: سامانه ضبط مکالمات هوانوردی در فرودگاه سهند نصب و از سیستم DVD-RAM DRIVE و DDS DRIVE به سامانه RDX DRIVE ارتقاء یافت.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ حاجی پور رئیس فرودگاه سهند تبریز گفت: سیستم ضبط مکالمات هوانوردی قابلیت ضبط دست کم ۳۰ کانال رادیویی و تلفنی را داراست که در آرشیو درایو‌های روز دنیاست و در فرودگاه‌های از آن استفاده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این سامانه به منظور ارتقا و بهبود سخت‎افزاری و نرم‌‎افزاری سیستم‌های ضبط مکالمات هوانوردی فرودگاه ‎ سهند راه‌اندازی شده، عنوان داشت: این سامانه توسط کارشناسان واحد نصب و نگهداری تجهیزات ارتباطی اداره کل مهندسی ارتباطات، ناوبری شرکت فرودگاه ها، ناوبری هوایی ایران و با پیگیری و تلاش اداره مهندسی ارتباطات و ناوبری فرودگاه‌های استان آذربایجان‌شرقی نصب شده است.

حاجی‌پور در رابطه با محل تامین اعتبار این سیستم اظهار داشت: ارتقاء این سامانه با هزینه‌ای بالغ بر ۷۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران صورت گرفته است.

این مقام حوزه حمل و نقل هوایی آذربایجان‌شرقی با تشریح موقعیت جغرافیایی فرودگاه سهند تاکید کرد: این مجموعه هوایی توانایی خدمات‌دهی به ساکنان مناطق اطراف از جمله عجب‌شیر، مراغه، بناب، ملکان، آذرشهر، میاندوآب و ... را دارد.

وی، با یادآوری عملیاتی بودن فرودگاه سهند تصریح کرد: این مجموعه در طول هفته روز‌های شنبه و چهارشنبه به مقصد تهران پرواز دارد و زمان تیکاف این پرواز‌ها ۱۲ ظهر از تهران و ۱۴ بعدازظهر از فرودگاه سهند به مقصد تهران است که از شرکت هواپیمایی «تابان» به عنوان متول پرواز‌های فرودگاه سهند درخواست تغییر این ساعت به صبح صورت گرفته است.

حاجی‌پور، استقبال ساکنان منطقه از پرواز‌های حوزه مدیریتش را مورد تاکید قرار داد و گفت: در صورت استقبال مردم منطقه از خدمات و امکانات فرودگاه سهند، شاهد ارتقاء، نه تنها فرودگاه بلکه منطقه نیز خواهیم بود.

به گفته رئیس فرودگاه سهند به منظور رفاه حال مسافران، قیمت بلیط پرواز‌های این فرودگاه نصف بهای فرودگاه تبریز است به طوری که برای پرواز تهران مبلغ یک میلیون و ۴۸۰ هزار ریال اخذ می‌شود که دقیقا نصف بهای قیمت پرواز از تبریز به مقصد تهران است.

فرودگاه سهند از فرودگاه‌های اقماری اداره کل فرودگاه‌های استان آذربایجان‌شرقی بوده و در بین شهرستان‌های مراغه و بناب قرار دارد، این فرودگاه در زمینی به مساحت ۴۲ هکتار در کنار پادگان امام رضا (ع) و در جاده مراغه- تبریز به عنوان تنها فرودگاه جنوب استان واقع شده است.

گفتنی است: با بهسازی سطوح پروازی باند فرودگاه سهند به طول سه کیلومتر و عرض ۳۰ متر در سال ۱۳۹۲ شمسی، امکان فرود هواپیمای فوکر ۱۰۰ در این فرودگاه فراهم شد؛ این فرودگاه دارای پارکینگ هواپیما به مساحت ۱۰ هزار مترمربع است. 

انتهای پیام/ش

 نصب سامانه جدید ضبط مکالمات هوانوردی 

برچسب ها: فرودگاه ، هواپیما
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۱۸:۴۲ ۲۴ تير ۱۳۹۷
باسلام فرودگاه در کنار جاده مراغه به تبریز و در کنار پادگان امام رضا ع مراغه و بانام فرودگاه سهند مراغه هست ن بانام تبریز
United States of America
ناشناس
۱۳:۰۶ ۲۴ تير ۱۳۹۷
فرودگاه سهند در کنار جاده بناب مراغه هست نه مراغه تبریز