به گزارش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان ورزش های رزمی در بین افراد طرفداران خاص خودش را دارد و از آنجایی که با گروه خونی بسیاری از افراد سازگار نیست می توان گفت که برای پیشرفت و موفقیت در ورزش های رزمی باید به این سبک ورزش ها علاقه خاصی داشته باشند تا بنوعی از آن زده نشوند.
یکی از این ورزش های رزمی کاراته است که در همین راستا باشگاه خبرنگاران جوان قصد این ورزش سفید را به شما معرفی نماید، پس پیشنهاد می کنیم این مطلب را از دست ندهید.
کاراته ورزشی است با ریشه ژاپنی که هدف آن این است که بدن را وسیلهای تخصصی جهت حمله ودفاع نماید. در واقع ورزشی است که درقالب مبارزه بین 2 نفر اجرا میگردد.
بیشتر بخوانید: سرگذشت ورزش واترپلو
کاراته در لغت به دو واژه کارا یعنی خالی (Empty) و ته به معنای دست (Hand) تقسیم میشود که معنای کلی کاراته ، دو (راه کاراته)، مبارزه با دست خالی (بدون سلاح) میباشد که در این راه دل و ذهن از تمام خواستههای دنیوی و غرور بی جا، خالی ونهایتا فرد میبایست بر نفس اماره خویش فایق آید.
نوعی هنر رزمی متعلق به جزایر ریوکیو است، جاییکه امروز در اوکیناوای ژاپن قرار دارد.
بیشتر بخوانید: تغذیه در ورزش ووشو
این رشته ورزشی از ترکیب روشهای جنگی بومی و محلی این منطقه معروف به ته (معنی تحتاللفظی: دست) پدید آمدهاست.
کاراته یک هنر رزمی مبتنی بر ضربه زدن است که از ضربات مشت، لگد، زانو، آرنج و تکنیکهای دستِ باز مانند دست چاقویی تشکیل میشود.
در برخی سبکها فنون گلاویزی، قفل مفصل، مهاری، پرتابی و ضربه به نقاط حساس نیز آموزش داده میشود. هنرجویان این رشته «کاراتهکا» نامیده میشوند.
کاراته دارای قدمتی 2 هزار ساله است و یکی از استادان اولیه و مبتکران این فن «بودیدهاراما» است که حدود ۵۲۵ سال قبل از میلاد مسیح میزیستهاست.
بیشتر بخوانید: معرفی ورزش پينت بال
وی که از پیشوایان مذهبی بودایی بود، به تنهایی از هند به راه افتاد و پس از راهپیمایی چند هزار کیلومتری خود و با پشت سر گذاشتن موانع طبیعی بسیار مشکل موجود در آن زمان به چین رسید و در ایالت «هون نان» و «معبد شائولین» اقامت گزید.
تعالیم بودیدهاراما شامل تمرینات شدید انضباطی و رعایت پرهیزکاری بود.
وی ۹ سال رنج و ریاضت همراه با تفکر و برای این که شاگردانش نیز بتوانند در مقابل ساعتهای طولانی تفکر و اندیشه تاب مقاومت بیاورند و نیز با زورگویانی که تعالیم مذهبی و مردان دین را سد راه خود میدیدند به مبارزه و مقابله برخیزند ۱۸ حرکت تمرینی را ابداع نمود که در حقیقت زیر بنای حرکات کاراته امروزی است.
ورزش کاراته امروزی شکل تکامل یافتهای از کمپوی چینی (بوکس چینی) که نوعی رشته سنتی در ووشو میباشد که در ابتدا اوکیناواته نامیده میشد.
از هنگامی که حکومتهای استبدادی در چین سلسله کینک ۱۶۴۴ سلسله ساتسوما در اوکیناوا به منظور جلوگیری از ورزیده شدن مخالفان و نیز تحت کنترل درآوردن مردم قانون منع استفاده از شمشیر را به مورد اجرا گذاشتند و به جمعآوری سلاحهای رزمی اقدام نمودند مردم به سوی آموزش هنر مبارزه با دست خالی روی آوردند که همین امر باعث شکوفایی هرچه بیشتر کاراته شد.
بیشتر بخوانید: روایت جالب بازیگر معروف از باشگاه کاراته خانگیاش
در سال ۱۹۲۱ یکی از بزرگترین استادان کاراته جزیره اوکیناوا گیچین فونا کوشی ۱۸۶۸–۱۹۵۷ توانست با قدرت و ظرافت تمام ورزش کاراته را به ژاپن معرفی نماید و برخی دیگر از هنر جویان که تحت تعلیم بزرگترین استادان اوکیناوا قرار گرفته بودند، تکنیکهای سنتی را با یکدیگر ترکیب نموده و سبکهای متعددی از کاراته را به وجود آوردند.
انتهای پیام/
بهترین ورزش جهان کشتیه چون یک ورزش نظامی هم هست.