سید هدایت الله موسوی ، رئیس جهاد کشاورزی اندیمشک در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، بیان داشت: با بیان این که گردو در اندیمشک به 2 روش سرد سیری و گرمسیری از باغهای شهرستان اندیمشک تولید و برداشت میگردد و طبق بررسیهای صورت گرفته، سهم گردو گرم سیری 30 تن و سهم گرد سردسیری 18 تن از تولیدات این محصول مهم کشاورزی در شهرستان است.
وی افزود: امسال بیش از 360 هکتار از باغهای کشاورزی شهرستان اندیمشک به تولید مرکبات اختصاص یافته است.
موسوی عنوان کرد: طبق پیش بینیهای صورت گرفته و تا پایان عملیات برداشت تولیدات باغی شهرستان، بیش از 3 هزار و 600 تن انواع مرکبات در اندیمشک برداشت و روانه بازار مصرف گردد.
انتهای پیام/م