وی بیان کرد: سوانح و حوادث 17 تا 18 درصد از علل مرگ و میر را به خود اختصاص و سالیانه 15 تا 16 هزار نفر در جادهها جان خود را از دست میدهند که تعداد مبتلایان به ضایعات نخاعی چندین برابر افرادی است که در جادهها جان خود را از دست میدهند.
رئیس سازمان بهزیستی ایران درباره غربالگری ژنتیک در ماده 75 برنامه ششم توسعه افزود: افرادی که در خانوادهشان یک نفر معلول دارند همه آزمایشات ژنتیکی برای بارداری دوم آنها رایگان است؛ ما همچنین سعی میکنیم که کیفیت خدماتی را که به مبتلایان به ضایعه نخاعی میدهیم، ارتقا ببخشیم؛ ما باید علم و پزشکی را برای افراد که دچار ضایعات نخاعی هستند به خدمت بگیریم.
وی یادآور شد: حدود 22 هزار و 700 نفر در کشور دچار ضایعات نخاعی هستند که از این میان حدود 2 هزار و 800 نفر در تهران زندگی میکنند؛ امیدواریم بتوانیم از معلولیت پیشگیری کنیم. سازمان بهزیستی برای پیشگیری از معلولیت با مراکز مختلف همکاری میکند؛ ما همچنین باید از سازمانهای مردم نهاد حمایت همه جانبه کنیم.
در ادامه علی ضرابی رئیس مرکز نگهداری معلولان ضایعات نخاعی ایران درباره تعداد مددجویان در منطقه غرب تهران اظهار کرد: ما در منطقه غرب تهران حدود 500 مددجو داریم؛ خوشبختانه امروزه توانستیم با همکاری شهرداری دفتر مرکزی حمایت از معلولان ضایعات نخاعی در طرشت را افتتاح کنیم؛ این دفتر یک مرکز توانبخشی با ظرفیتهای گوناگون است.
وی درباره طول دوره بازسازی دفتر مرکزی حمایت از معلولان ضایعات نخاعی ایران در طرشت، یادآور شد: بازسازی این دفتر سه سال طول کشید؛ ما روزانه بین 40 تا 50 بیمار را پذیرش میکنیم و این امکان را داریم که فعالیت این دفتر را به سه شیفت گسترش بدهیم، امیدواریم این مراکز نگهداری از معلولان ضایعات نخاعی ایران را بتوانیم در سراسر کشور گسترش بدهیم.
انتهای پیام/