سردار مهری با اشاره به اینکه جاده، خودرو و انسان سه عامل نقش آفرین در تصادفات جاده‌ای هستند، گفت: در کشور ۵۴۰۰ نقطه حادثه خیز وجود دارد.

وجود ۵۴۰۰ نقطه حادثه خیز در جاده‌های ایرانبه گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سردار تقی مهری رئیس پلیس راهور ناجا درخصوص حوادث جاده‌ای گفت: اولا امیدواریم که همه هموطنان سفرهای خوبی را در تابستان داشته باشند.

وی ادامه داد: طرح ویژه ترافیک تابستان ۹۷ با همکاری همه دستگاه ها با محوریت راهور ناجا اجرا شد که جا دارد خداقوت به همه عزیزان بگوییم. این طرح از ۲۴ خرداد شروع شد و تا پایان شهریور ادامه دارد.

وی گفت: در کشور ما پرتردد ترین فصل، فصل تابستان است که فرصتی برای همه هموطنان است و همه هموطنان به دو گونه سفر می‌کنند؛ یکی سفرهای درون استانی که تفرجگاه ها است و مسیرهای برون استانی در سطح کشور است که جاده‌های منتهی به شمال کشور را شامل می‌شود.

سردار مهری گفت: بیشترین تصادفات را در ایام تابستان شاهد هستیم در سال گذشته ۱۶ هزار و ۲۰۰ نفر فوت شدند گرچه این آمار نسبت به ۸۴ کمتر شده است؛ زیرا در آن سالها ۲۸ هزار نفر فوت می‌کردند اما علیرغم افزایش خودرو تعداد کشته‌های تصادفات کاهش پیدا کرده است.

رئیس پلیس راهور ناجا گفت: روزانه در سال ۹۶ به تعداد ۴۴ نفر فوت می‌کردند که این آمار در تابستان به ۵۳ نفر می‌رسید اما امسال از اول تابستان تا امروز ۵۸۱ نفر در صحنه جان باخته اند و براساس آمار ۵۰ درصد در صحنه تصادف جان باخته داریم و ۵۰ درصد هم در مسیر درمانگاه و بیمارستان و داخل بیمارستان فوت می‌کنند.


بیشتر بخوانید: علت اصلی تصادفات نوروزی مشخص شد 


وی در پاسخ به این سوال که آماری وجود دارد که مشخص کند سهم هر عامل در وقوع فوت چقدر است گفت: ۳  عامل اصلی در تصادف وجود دارد یکی جاده، خودرو و انسان ؛ ما نمی‌توانیم دقیقا بگوییم چقدر سهم هر کدام است اما نقش انسان نقش اصلی است ولی آن چیزی که نقش کلیدی دارد تصمیمات راننده در مسیر تردد است.

رئیس پلیس راهور ناجا گفت: براساس آمار موجود در همین چند روز اخیر ۳۹ درصد تصادفات فوتی مان برخورد دو خودرو نبوده بلکه به دلیل واژگونی بوده که خودش دلایل متعددی دارد که می‌توان گفت راننده به وظیفه اصلی اش که رانندگی بوده عمل نکرده و کارهای جانبی نظیر برقراری تماس تلفنی انجام داده است.

مهری با اشاره به اینکه علت دیگر تصادفات وضعیت جاده هاست گفت: که ۵ هزار و ۴۰۰ نقطه حادثه خیز و پرحادثه داریم که ۳۴۰۰ نقطه در جاده های برون شهری است که این عدد عدد بالایی است هرچند تلاشهایی برای رفع این نقاط شده اما هنوز به نقطه مطلوبی نرسیده ایم و یک نقطه اش هم زیاد است.

وی تصریح کرد: بنابر این جاده ایمن، رانندگی خوب و خودروی ایمن باعث کاهش تصادفات و تلفات می‌شود. برای مثال الان نصب ترمز ABS اجباری شده است و نقش مهمی در پیشگیری از شدت تصادفات دارد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا با اشاره به این مطلب که ۹۰ درصد خودروهایی که در کشور تردد می‌کنند تولید داخل هستند گفت: ما توصیه کرده ایم که خودروهای تولید داخلی حداقل ۴ تا ۶ کیسه هوا داشته باشند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار