مطالعات نشان داده است که ژله خاصیت شگفت انگیزی دارد این پیش غذای لذیذ اگر در وعدههای غذایی گنجانده شود به سلامتی افراد کمک شایانی میکند.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
برخی خانمها به ویژه خانم های شاغل به دلیل اینکه برای غذا درست کردن زمان کافی ندارند؛ برخی مواد غذایی مانند گوشت و مرغ را صبح از یخچال خارج میکنند تا زمانی که به خانه برگشتند بتوانند سریع غذا را درست کنند اما از مضرات این کار غافل هستند.
به هیچ وجه یخ گوشت را نباید در درمای داخل خانه آب کرد، زیرا ممکن است گوشت حالتی آبدار پیدا کند که بسیار خطرناک و مضر است، یخ گوشت باید در یخچال و در دمای بیشتر از پنج درجه سلسیوس آب شود.
مطالعات نشان داده است که ژله خاصیت شگفت انگیزی دارد این دسر لذیذ اگر در وعدههای غذایی گنجانده شود به سلامتی افراد کمک شایانی میکند؛ زیرا ژلاتین آن باعث بهبود توانایی ذهن، تقویت مفاصل و قلب، افزایش سوخت سوخت و ساز بدن، تقویت تاندونها و رباطها، جلوگیری از پوکی استخوان و آرتروز میشود، همچنین این دسر اگر صبح و ناشتا مصرف شود برای چاق شدن صورت مفید است و میتوان آن را استفاده کرد، علاوه بر این موارد خاصیت سیرکنندگی دارد و برای کاهش وزن مفید است.
برخی از خانمها از اینکه دچار عفونت شدهاند گله و شکایت دارند و به فکر راه چارهای برای درمان این بیماری خود هستند، محققان طب سنتی برای پاکسازی رحم، رازیانه را توصیه میکنند؛ هر روز به میزان یک قاشق چایخوری پودر رازیانه را داخل لیوان آب جوش بریزید و بگذارید 10 دقیقه دم بکشد و سپس آن را میل کنید، با این کار تمام هورمونهای زنانه تنظیم و رحم به صورت کامل پاکسازی میشود و احتمال ابتلا به تمام بیماریهای مربوط به رحم صفر خواهد شد.
شیوع بیماریهای کبدی به سرعت در حال افزایش است؛ به خصوص کبد چرب غیر الکلی که حاصل تجمع در کبد است، مصرف مکملهای روغن ماهی میتواند عملکرد کبد و التهابات را بهبود ببخشد که باعث کاهش علائم کبد چرب غیر الکلی و کاهش مقدار چربی در کبد میشود، همچنین ماهی به دلیل خاصیتی که دارد برای از بین بردن چربی کبد بسیار توصیه میشود، اگر هفتهای یکبار این غذای لذیذ را مصرف کنند کمبود ویتامینهایتان جبران خواهد شد و چربی کبدتان از بین خواهد رفت.
آب طالبی به شدت مانع از انباشته شدن پلاکتها میشود در نتیجه از انعقاد و لخته شدن خود در رگها جلوگیری میکند و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد؛ طالبی یبوست را درمان و پوست را شاداب میکند؛ همچنین مانند سیر و پیاز دارای آدنوزین است که رقیق کننده خون و ضد انعقاد خون بوده به همین دلیل باعث کاهش خطر حملههای قلبی میشود.
انتهای پیام/