به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، محمد پوریوسفی ظهر امروز در نشست با مردم تحت عنوان مردم پرسشگر، مسئولان پاسخگو در مسجد توحید بوشهر با بیان اینکه ۹۰ درصد منابع آب آشامیدنی استان بوشهر وابسته به دیگر استانها است اظهار داشت: بیش از ۸۰ درصد منابع آبی به چاه ها، چشمهها، رودخانهها و سدها وابسته است که کاهش بارش باران، آب این منابع را تحت تاثیر قرار داده است.
وی با اشاره به کاهش انتقال آب از خط آبرسانی کازرون گفت: حدود ۳۰ درصد آب آشامیدنی استان بوشهر از خط آبرسانی تامین میشود که کاهش آورد آب از رودخانه شاهپور و خشکیده شدن چشمه ساسان آب ورودی از این منبع کاهش چشمگیری یافته است.
سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با تاکید بر ایجاد منبع آب آشامیدنی در استان بوشهر بیان کرد: آب دریا در استان ظرفیت مهمی برای تامین آب آشامیدنی فراهم کرده که در این راستا اجرای طرحهای آب شیرینکن مهمترین پروژه تامین آب آشامیدنی استان بوشهر است.
پوریوسفی با بیان اینکه مجوزهای لازم برای اجرای طرحهای آب شیرینکن در استان صادر شده است گفت: اکنون ۲ پروژه آب شیرینکن بوشهر و کنگان با ظرفیت هرکدام ۱۰ هزار متر مکعب در شبانهروز افتتاح شده و این در حالی است که چند پروژه دیگر از جمله آب شیرینکن ۳۵ هزار متر مکعبی بوشهر مجوز آن برای اجراء صادر شده است.
وی با بیان اینکه صدور مجوز آب شیرین کن دارای فرایند تخصصی است افزود: این پروژهها توسط بخش خصوصی اجراء میشود و وزارت نیرو از آنها خرید تضمینی برای انتقال آب به شبکه آبرسانی انجام میدهد.
سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان بوشهربا بیان اینکه برای حل بحران آب در استان بوشهر پروژهها در سه بخش کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت طراحی شده تصریح کرد: امسال برای عبور از بحران کمآبی در شهرهای استان بوشهر پروژههای کوتاه مدت در حال اجراء است که حفر چاه، کف شکنی چاهها، نوسازی شبکه آبرسانی و اجرای طرح نکاشت از آن جمله است.
پوریوسفی در این نشست به سوالات برخی شهروندان بوشهری در زمینه نوبت بندی و گذر از بحران کمآبی پاسخ داد و تاکید کرد: مدیریت مصرف باید در دستور کار همه مشترکان قرار بگیرد چراکه این مهم نقش ویژهای در کمک به حل بحران کمآبی دارد.
انتهای پیام/م