حجت الاسلام و المسلمین محمدیان با اشاره به اینکه در کتابهای درسی تقویت هویت اسلامی و ایرانی مورد توجه قرار گرفت؛ گفت: با توجه به تألیف کتابهای درسی براساس نیازهای جامعه، از مشارکت برخی از معلمان بهره میگیریم و طرح معلمان مولف چند سالی است که آغاز شده است همچنین برای کاهش تمرکز تالیف کتابها، در ۲۰ درصد از موارد تالیف به استانها واگذار شده است.
وی با اشاره به جدید التالیف بودن کتابهای پایه دوازدهم برای سال تحصیلی جدید اظهار کرد: براساس برنامه ریزیها از سال ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۰ بازنگری کتابهای درسی در دستور کار قرار میگیرد. رئیس سابق سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی درباره سنگین بودن محتواهای درسی جدید گفت: مشکل از محتوای آموزشی نیست بلکه دورههای ضمن خدمت خوب اجرا نمیشود همچنین دورههای حضوری کمرنگ شده است.
وی درباره محتوای برنامه درسی و کنکور بیان کرد: کنکور اهداف برنامه درسی و مسائل آموزشی و پرورشی را تحت تاثیر قرار داده است؛ این هیولای کنکور علاوه بر برنامه درسی خانواده ها را هم درگیر کرده است و تا زمانی که حذف نشود، مشکلات باقی میماند.
حجت الاسلام و المسلمین محمدیان درباره آزاد سازی برنامه درسی تصریح کرد: برای اجرای این طرح باید ابتدا زمینه را فراهم کنیم و صرفا شعار دادن نتیجه بخش نیست همانطور که طرح مدرسه محوری در شورای عالی هنوز به نتیجه نرسیده است در حالی که برخی از دروس همچون تفکر و سواد رسانهای متکی به رفتار معلم و دانش آموز در کلاس است.
انتهای پیام/