به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛ عیسی منصوری اظهار داشت: این نظارت در سه بخش فراهم شدن دسترسی متقاضیان به تسهیلات، راستی آزمایی هزینه تسهیلات و اثر بخشی سرمایههای پرداختی انجام میشود.
وی افزود: این نظارت سیستمی توسط سامانه کارا انجام میشود که فعالیتهای این سیستم از اواخر هفته جاری آغاز و در آن تمام استان ها، دستگاهها و بانکهای متولی بر حسب عملکرد خود رتبه بندی میشوند.
منصوری تاکید کرد: این نظارتها بیشتر بر اساس این انجام میشود تا تسهیلات پرداختی در مسیر درست خود یعنی ایجاد اشتغال هزینه میشود تا بتوانیم به اهداف این طرح برسیم.
معاون وزیر کار گفت: تاکنون ۳۴ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال قرارداد تسهیلات اشتغال روستایی منعقد شد که ۳۲ هزار میلیارد ریال این میزان در سامانه کارا ثبت شده و ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال دیگر نیز در یکی از استانها در حال ثبت شدن است.
وی یادآور شد: براساس نظام گزارش گیری سامانه کارا تا تاریخ ۲۷ تیرماه سال جاری ۶۰ هزار میلیارد ریال منابع تخصیص یافته که کمیتههای فنی بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال آن را به بانکها معرفی کرده اند.
منصوری خواستار تعامل بیشتر همکاری بانکها با متقاضیان شد و افزود: سه بانک و یک صندوق موسسات عامل برای تسهیلات اشتغال روستایی هستند و بانکها میتوانند در راستای تامین وثایق تسهیلات طرحها را به صندوق ضمانت تعاون معرفی کنند.
وی اضافه کرد: صندوق ضمانت تعاون تا پنج میلیارد ریال تسهیلات را با سفته بانکی ضمانت میکند و انتظار میرود طرحهای تا ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برای این صندوق در استان کردستان معرفی شوند تا روستاییان از مزایای آن بهرهمند شوند.
تاکنون یک هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال از ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال پایدار مصوب کردستان به بانکها تخصیص یافته است.
از این میزان طبق موارد ثبت شده در سامانه کارا ۶۱۶ میلیارد ریال شامل ۴۷ درصد کل یک هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته، جذب شده است.
این میزان تسهیلات به ۷۶۹ طرح پرداخت شده و طرحها یک هزار و ۶۰۹ مورد تعهد اشتغال دارند.
انتهای پیام/ز