اصغر برائی نژاد رئیس اداره کل دامپزشکی استان تهران در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه تاکنون موردی از بیماری تب کریمه کنگو از طرف وزارت بهداشت در استان تهران گزارش نشده است، اظهار کرد: تشدید نظارت بهداشتی در زنجیره کشتارگاه ها ، تجهیز کشتارگاه به سیستم پیش سرد و رعایت شرایط پیش سرد لاشه به مدت 24 ساعت قبل از عرضه به بازار از مهم ترین اقدامات سازمان دامپزشکی برای مقابله با این بیماری به شمار می رود.
وی افزود: در چهارماهه امسال 450 هزار راس دام سبک و سنگین در کشتارگاه های استان تهران با نظارت دامپزشکی کشتار و با رعایت شرایط پیش سرد به بازار عرضه شد که خوشبختانه با رعایت این موارد مورد خاصی ایجاد نشد.
برائی نژاد با بیان اینکه برای جلوگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو، سم پاشی علیه کنه ها در فضای دامداری صورت گرفت، گفت: تا کنون در استان تهران در سطحی حدود 600 هزار متر مربع فضای دامداری و همچنین 125 هزار راس دام علیه کنه ها مورد سم پاشی قرار گرفتند،ضمن آنکه صاحبان دامداری خود نیز اقدام به سم پاشی کردند که در آمار سازمان نیست.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه کماکان در فصل گرما احتمال طغیان کنه ها وجود دارد، بیان کرد: براین اساس به افراد توصیه اکید می کنیم که از خرید گوشت و جگر از مکان های غیر مجاز و همچنین کشتار غیر مجاز دام اجتناب کنند،ضمن آنکه از مصرف خام و نیمه پخته جگر که می تواند خطر آفرین باشد،پرهیز شود و حتما به صورت کاملا پخته مورد استفاده قرار گیرد.
رئیس اداره کل دامپزشکی استان تهران در پایان با بیان اینکه در سطح شهر تهران کشتارگاه دام نداریم، تصریح کرد: با همکاری شهرداری تهران سه مرکز قربانگاه دام راه اندازی کردیم تا نذورات مردم تحت نظارت بهداشتی دامپزشکان ذبح شود تا مخاطره به حداقل برسد.
انتهای پیام/