نتایج پژوهش‌های متعددی که توسط محققان آمریکایی صورت گرفته نشان می‌دهد، مصرف شکر می تواند عوارض جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد.

مصرف شکر چه بلایی سرتان می‌آورد؟به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نتایج پژوهش‌های متعددی که توسط محققان آمریکایی صورت گرفته نشان می‌دهد، مصرف شکر خطر ابتلا به آلزایمر را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد.

براساس این پژوهش‌ها، افرادی که روزانه دو قاشق و نیم شکر مصرف می‌کنند، 54 درصد بیش از دیگران در معرض ابتلا به آلزایمر هستند.

براساس این بررسی‌ها، مصرف روزانه یک قوطی کوچک نوشابه خطر ابتلا به این بیماری را تا47 درصد افزایش می‌دهد.

داگ براون، محقق ارشد پژوهش‌های پیوسته آلزایمر، گفت: «با توجه به یافته‌های این تحقیق، به میزان قابل توجهی مصرف قند و ابتلا به دیابت نوع 2 به یکدیگر مرتبط هستند و تحقیقات قبلی دیابت نوع 2 را به عنوان عامل خطر برای ابتلا به زوال عقل شناسایی کرده است».


بیشتر بخوانید: هرآنچه که باید درباره مصرف قند و تاثیر آن برسلامتی بدانید


این بررسی به وضوح نشان داده است، مصرف شکر می تواند خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش دهد و انواع قند از آب میوه صنعتی تا لیموناد، همگی تاثیر مشابهی دارند.

محقق این مطالعه می‌گوید: «رژیم غذایی سالم و متعال می‌توان خطر ابتلا به این بیماری را کاهش دهد؛ غذاهای دریایی و رژیم مدیترانه‌ای به میزان قابل توجهی در دفع این بیماری تأثیرگذار هستند».

آلزایمر را اولین بار روانپزشک آلمانی به نام «آلویز آلزایمر» در سال 1906 میلادی معرفی کرد.

غالباً این بیماری در افراد بالای 65 سال بروز پیدا می‌کند؛ گر چه آلزایمر زودرس (با شیوع کمتر) ممکن است زودتر از این سن رخ دهد.

در سال 2006 میلادی 26 میلیون و ششصد هزار نفر در جهان به این بیماری مبتلا بودند و پیش‌بینی می‌شود که در سال 2050 میلادی از هر 85 نفر یک مبتلا به آلزایمر وجود داشته باشد.

پنج درصد از جمعیت 65 ساله و بالاتر به بیماری آلزایمر متوسط تا شدید مبتلا هستند و این در حالیست که 10 تا 15 درصد سالمندان در همین گروه سنی از بیماری آلزایمر خفیف رنج می‌برند.

نتیجه این بررسی در «دیلی‌میل» منتشر شده است.

منبع: فارس

انتهای پیام/

اگر شکر می‌خورید در معرض آلزایمر هستید

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.