عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی گفت: جهانگیری در انتخابات سال 96 برای رقابت پا به میدان گذاشت اما از آنجایی که جریان اصلاحات در احتمالات به سر میبرد ناگزیر مجبور شد که وی را به عنوان کاندیدای در سایه معرفی کند.
جهانبخش خانجانی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی در گفتوگو با خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره صحبتهای برخی چهره های اصلاح طلب مبنی بر اینکه حضور جهانگیری در دولت جنبه تشریفاتی دارد اظهار کرد: بنده چنین تحلیلهایی را قبول ندارم چرا که بیان چنین صحبتهایی توهین به دولت و شخص جهانگیری است، لذا معتقدم اگر وی در کابینه نقشی تشریفاتی داشت یک لحظه هم در دولت نمیماند.
وی افزود: به نظر میرسد در برهه کنونی که کشور با مشکلات عدیدهای دست و پنجه نرم میکند نقش جهانگیری بسیار موثر است.
مجبور شدیم جهانگیری را به عنوان کاندیدای در سایه معرفی کنیم!
خانجانی با اشاره به تحلیل برخی از تئوریسینهای اصلاحطلب مبنی بر اینکه حضور جهانگیری در انتخابات ریاست جمهوری سال 96 خودسوزی سیاسی بود، تصریح کرد: در عالم سیاست طرح چنین واژگانی مفهومی ندارد؛ جهانگیری در انتخابات سال 96 برای رقابت پا به میدان گذاشت اما از آنجایی که جریان اصلاحات در احتمالات به سر میبرد ناگزیر مجبور شدیم که وی را به عنوان کاندیدای در سایه معرفی کنیم، چرا که در سال 92 که هیچ کس تصور نمیکرد آیتالله هاشمی رفسنجانی رد صلاحیت شود چنین اتفاقی افتاد! حضور جهانگیری در انتخابات به منزله نمایش اندیشه و تفکرات وی بود اما اگر بعدها در فرآیند وی نتواند این جایگاه را حفظ کند مبحث دیگری است.
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی بیان کرد: اصلاحطلبان اگر قرار بود در شرایطی متعارف و عادی کاندیدایی را مشخص کنند ممکن بود هیچ گاه روحانی گزینه آنها نباشند اما شرایط باعث شد که جریان اصلاحات فردی را انتخاب کند که بیشترین همپوشانی را با افکار اصلاحطلبانه داشته باشد.
هیچ فردی از جریان اصلاحات نمیتواند بگوید که روحانی کاندیدای ما نبود
وی ادامه داد: نمیتوانم بپذیریم وقتی یک جریان از شخصی دفاع میکند چگونه بعدها میتواند بگوید که آن فرد کاندیدای ما نبوده است! به هر دلیلی اگر اصلاحطلبان از فردی حمایت کردهاند یعنی پذیرفتهاند که هزینه این پشتیبانی را بپذیرند لذا هیچ فردی از جریان اصلاحات نمیتواند بگوید که روحانی کاندیدای ما نبود چرا که در غیر این صورت از رئیسی و قالیباف حمایت میکردیم.
خانجانی در پاسخ به حواشی مبنی بر اینکه که حزب کارگزاران در درون دولت مهرهچینی میکند گفت: حزب کارگزاران سازندگی غیر از اسحاق جهانگیری در مجموعه دولت فرد تاثیرگذار دیگری ندارد و به نظر میرسد که معاون اول رئیس جمهور فارغ از رویکردهای حزبی عمل میکند لذا طرح چنین مسائلی فاقد منطق عقلانی است.
گفتنی است که اخیرا علی صوفی وزیر تعاون دولت اصلاحات در گفتوگو با یک رسانه خبری حضور جهانگیری در دولت را تشریفاتی دانست و اظهار کرد: اگر روحانی قائل به کمرنگ شدن نقش جهانگیری باشد، حضور او در سمت معاونت اول فایدهای ندارد. او گفته بود:« کاری که آقای جهانگیری در انتخابات ریاست جمهوری 96 کرد یک خودزنی سیاسی بود.
وی همچنین تصریح کرد:آقای روحانی بدون حضورجهانگیری تاب و توان این حملات را نداشت. این حضور زودهنگام و ایفای نقش در عرصه انتخابات ریاست جمهوری حساسیت هایی را درباره جهانگیری در شورای نگهبان یا نهادهای دیگر به وجود آورد. او قبل از حضور در انتخابات موقعیت هایی داشت که با حضور در انتخابات این موقعیتها را به خطر انداخت. انتظار می رفت جهانگیری به عنوان یار غار آقای روحانی، چشم و دست راست روحانی باشد اما ما دیدیم که وی تغییر جهت داد و همراه با این تغییر جهت نقش آقای جهانگیری در دولت کمرنگ شد.
انتهای پیام/
فاطمه سیدی
مثلا قیمت شیر خام 16٪ و کارگر 20٪ گران شده ولی فرآورده های آن حدود 37٪. این یعنی چه؟؟؟؟