سازندگان بالون‌های اولیه هیچ گاه فکر نمی‌کردند که روزی مشابه اختراع آن‌ها از جو زمین عبور کند و در کرانه آسمان به پرواز درآید.

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شرکتی استارت آپی در آریزونای آمریکا قصد دارد گردشگران علاقه‌مند به ماجراجویی در فضا را با استفاده از بالون‌های هلیومی به کرانه آسمان بفرستد.

قیمت بلیط پرواز با بالون هلیومی برای هرنفر حدود ۷۵ هزار دلار است، شرکت ورد ویو اینترپرایز، اعلام کرده است مسافران با استفاده ازبالون می‌توانند به ارتفاع ۳۰ کیلومتری از سطح زمین برسند.


پرواز به کرانه آسمان با بالون بسیار آرام‌تر از پرواز به وسیله موشک یا سفینه‌های فضایی است و مسافران نیروی فشار کمتری تحمل می‌کنند.

شرکت ورد ویو اعلام کرده است در ساخت بالون فضایی از فناوری بسیار پیشرفته استفاده خواهد کرد، همچنین بالون دارای کپسولی با پنجره‌های زیاد است که به مسافران امکان تماشای کره زمین و فضای اطراف را می‌دهد.


مزیت بالون سواری نسبت به استفاده از موشک فضایی برای رفتن به ماورای کره زمین، پرواز آرام و ملایم آن به نسبت ارتعاش‌ها و تکان شدید زمان پرواز با موشک است.

شرکت ورلد ویو امسال با استفاده از ۲۶ و نیم میلیون دلار سرمایه گذاری اسپانسرهایش در تلاش است کار ساخت و تجهیز بالون‌های هلیومی و آزمایش نمونه‌های اولیه آن را به سرانجام برساند.


این شرکت اولین نمونه بالون‌های آزمایشی خود را در سال ۲۰۱۵ راهی آسمان کرده است و در ادامه مراحل در نظر دارد همکاری‌های نظامی با ارتش آمریکا برای تصویربرداری هوایی در مناطق آریزونا تا مکزیک انجام دهد.


این شرکت امیدوار است بتواند مشتریان خصوصی برای پروژه خود پیدا کند و با پیش فروش بلیط پروازی از آن برای انجام آزمایش‌ها و توسعه کسب و کار خود استفاده کند.

فرود بالون به این شکل است که کپسول از بالون جدا شده و با استفاده از فناوری پیشرفته و وجود چتر‌هایی محکم به آرامی در زمین فرود می‌آید.


استفاده از بالون همچنین فرصت مطالعاتی بسیار مفیدی در اختیار دانشمندان، کارشناسان آب و هوا شناسی و متخصصان علوم زیستی قرار می‌دهد تا به بررسی وضعیت جو کره زمین بپردازند.


از دیگر امکانات بالون برای مسافران می‌توان دسترسی به اینترنت بدون سیم، سرویس بهداشتی و رستوران را نام برد. مدت زمان این سفر هیجان انگیز بین یک الی دوساعت خواهد بود؛ این شرکت امیدوار است شیوه ابداعی آن‌ها رقیبی قدرتمند برای شرکت هایی، چون اسپیس ایکس، آمازون و ویرجین گالاکتیک برای ارسال مسافران توریستی به فضا شود.

منبع:Dailymail

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۵ ۰۷ مرداد ۱۳۹۷
اینا کجا و ما که نگاه میکنیم پرایده چقدر رنگ دار کجا
از رتبه تولید علم حرف میزنند جالبه D:
آخرین اخبار