علیرضایی مدیرعامل سازمان آتش نشانی خرم آباد️ درگفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛گفت: ساعت ۱۸:۲۶ دقیقه تاریخ ششم مرداد ماه، حریق یک باب رستوران تهیه غذا به سامانه ۱۲۵ ستاد فرماندهی سازمان اطلاع رسانی شد.
وی افزود: پس از دریافت این خبر توسط مرکز پیام سازمان آتش نشانی، تیم عملیاتی از ایستگاه شماره ۵ سازمان سریعا به محل اعزام و پس از رسیدن به محل، حریق را که از اجاق سرخ کن شروع شده و در حال گسترش بود اطفا و اقدامات ایمنی لازم را انجام دادند.
وی ادامه داد: خوشبختانه در این حادثه کسی دچار آسیب نشد.
علیرضایی گفت: علت حادثه بی احتیاطی صاحب مغازه در روشن گذاشتن اجاق سرخ کن آشپزخانه بود.
انتهای پیام/م