علی اصغر یوسف نژاد، نایب رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، درباره بحث تحقیق و تفحص از 2 تیم استقلال و پرسپولیس بیان کرد: اعضای کمیته تحقیق و تفحص از سرخابی ها انتخاب شدند و احکام هم توسط لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی ابلاغ شده و در این هفته هم در نشستی که باید تمامی اعضا حضور داشته باشند، اعضای هیئت رئیسه و رئیس این کمیته انتخاب خواهند شد.
او درباره منع به کارگیری بازنشسته ها در ورزش و به خصوص فوتبال افزود: قانون منع به کار گیری بازنشسته ها در دستگاه های دولتی که به نوعی از بودجه عمومی استفاده می کنند، وجود دارد و صراحت قانونی است.
یوسف نژاد درباره مشکلات 2 تیم استقلال و پرسپولیس در لیگ برتر گفت: مشکلات 2 تیم پایتخت، نشان دهنده سوء مدیریت در جریان فوتبال و به خصوص باشگاه ها است. خیلی ها ادعا می کنند لیگ ایران حرفه ای است اما اگر حرفه ای بود، ساختار، مدیریت و روابط بین الملل باشگاه ها باید حرفه ای بودند و همانطور که می دانید خیلی از بازیکنان بدون انجام تست پزشکی قرارداد بسته اند. در بازی های هفته نخست لیگ برتر، روی نیمکت تیم ها بازیکنانی حضور داشتند که مصدوم بودند اما با آنها قرارداد بسته شده بود و وقتی این موضوعات را کنار هم می گذاریم، به این نتیجه می رسیم که در نظام باشگاه داری مشکلاتی داریم و سبب شده تا خسارات زیادی به باشگاه ها و فوتبال تحمیل شود. در صحنه های بین المللی هم تاوان آن را پس دادیم و جریمه هایی که از سوی دیگران برای ما در نظر گرفته می شود، به دلیل ضعف در روابط بین الملل باشگاه ها، تنظیم قراردادها و برخورد حرفه ای و تخصصی با موضوع قراردادها است.
نایب رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی ادامه داد: وظیفه ما تذکر دادن است و همیشه هم نسبت به این موضوعات اظهار نظر کرده ایم و برخورد، اجرا و عمل با وزیر ورزش و جوانان است.
نماینده مردم شهرستان های ساری و میاندرود در مورد درخواست سلطانی فر مبنی بر معافیت سربازی 7 بازیکن فوتبالیست خاطرنشان کرد: اگر می خواهند به سربازهای ورزشکار کمک شود، این موضوع نباید محدود به فوتبالیست ها باشد و باید تمامی ورزشکاران و رشته ها را در بر گیرد و برای انجام این کار، نظرات شخصی تاثیرگذار نیست و وزیر ورزش و جوانان باید تقاضا کند تا این موضوع به قانون تبدیل شود. در بحث معافیت و به کار گیری سربازان ورزشکار نباید مربوط به زمان خاص باشد. اکنون اگر موضوع 7 فوتبالیست را بررسی کنیم، شاید در آینده این مشکل را برای والیبال، تکواندو و کشتی داشته باشیم و این مسئله نیاز به قانون و مصوبه مجلس شورای اسلامی هیئت وزیران دارد.
وی اظهار داشت: اگر واقعا وزارت ورزش و جوانان علاقه مند است، باید با کارهای کارشناسی و به عنوان یک موضوع در مجلس مطرح و آن به صورت قانون دربیاید تا هرکسی مستحق است، بتواند از آن استفاده کند، نه اینکه یک نفر بیاید و بگوید این هفت نفر را معاف کنید. این مسئله شدنی نیست، زیرا قانونی در این باره وجود ندارد.
عضو هیئت رئیسه مجلس درباره مشکلات ورزش کشور بیان کرد: ورزش ما مشکلات عدیده ای دارد و باید دست به دست هم دهیم تا آن را برطرف کنیم. زندگی مردم کشورمان وابسته به ورزش است و دولت، مجلس و وزارت ورزش و جوانان باید کمک کنند تا مشکلات را حل و مردم خوشحال شوند. با شروع لیگ هجدهم فوتبال، مردم دغدغه های شان را با تماشای فوتبال و ورزش رفع می کنند. ورزش در ایجاد انگیزه و نشاط اجتماعی تاثیرگذار است و همه باید کمک کنند تا مشکلات ورزش را حل کنند.
یوسف نژاد در پایان گفت: زمان برگزاری سوپرجام فوتبال ایران از قبل مشخص بوده و اگر باشگاهی ادعا می کند که حرفه ای است و قانون و مقررات را رعایت می کند، باید خود را آماده مسابقه می کرد، نه اینکه در زمان مسابقه اعلام کند، آماده نیست و بازی نمی کند. این نوع رفتارها به نظم فوتبال ضربه می زند و مقصر باشگاه استقلال تهران است که در سوپرجام حضور نیافته است.
بیشتر بخوانید: یوسف نژاد: تحقیق و تفحص از سرخابیها برای شفاف سازی مالی است/ در امور فوتبال دخالت نمیکنیم
انتهای پیام/