به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ؛ محمد علی حضرتی مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین گفت: معرفی جاذبههای گردشگری غذا و خوراکهای محلی و سنتی مناطق مختلف استان، استعدادیابی آشپزهای محلی و انتخاب استعدادهای آشپزی، شناسایی و معرفی رستورانهای برتر و انتخاب بهترین مراکز عرضه غذا همراه با آموزش رایگان آشپزی از جمله اهداف برگزاری این جشنواره است.
حضرتی اضافه کرد: برگزیدگان این جشنواره با عناوین "استعدادهای آشپزی استان، آشپز برگزیده و بهترین مرکز عرضه غذا در جشنواره ملی غذا و هنر آشپزی ایرانی که بهمن ماه در نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران برگزار میشود، شرکت میکنند.
به گفته وی، اجرای مراسم آیینی، مسابقه استعدادیابی آشپزی، مسابقه انتخاب برترین مراکز عرضه غذا، اجرای کارگاههای آموزشی عمومی، علوم و فنون آشپزی و رستوران داری، عرضه غذا در غرفههای جشنواره، نمایش کالا و محصولات ایرانی، اجرای کارگاههای پرسش و پاسخ با حضور اساتید برجسته کشور و اهدای لوح تقدیر به برندگان مسابقه از جمله برنامههای پیش بینی شده این جشنواره است.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گفت:علاقهمندان به شرکت در جشنواره گردشگری "غذا و هنر آشپزی ایرانی" میتوانند به دبیرخانه جشنواره واقع در قزوین، خیابان ملاصدرا، خیابان صنایع دستی، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری واحد تبلیغات و بازاریابی مراجعه کنند و یا با شماره تلفن ۰۲۸۳۳۶۸۸۵۵۵ تماس بگیرند.
انتهای پیام/