کندوچه فومی با هدف کاهش فرایند پرورش و زمان تولید ملکه زنبور عسل از ۲۵ به ۱۲ روز در قائم شهر طراحی و ساخته شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، یدالله مسافر زنبور دار قائم شهری با طراحی و ساخت کندوچه فومی فرایند پرورش و زمان تولید ملکه زنبور عسل را از ۲۵ به ۱۲ روز کاهش داده است.

این کارشناسان زنبور داری گفت: با این کندوچه از حداقل جمعیت زنبور عسل ملکه‌های بارور شده تولید و وارد چرخه صنعت زنبورداری می‌شود.

وی مصونیت زنبور‌ها در برابر گرما وسرما، حمل آسان و کیفیت بالا، ارزانتر بودن و قابلیت رقابت با مشابه خارجی را از مزیت‌های کندوچه‌های فومی نسبت به کندو‌های چوبی سنتی دانست که علاوه بر نیاز داخلی این محصول به کشور‌های منطقه، چون عراق و افغانستان و کردستان عراق صادر می‌شود.

زنبوردار قائم شهری با تولید انبوه کندوچه‌های فومی تاکنون ۳ هزار ملکه زنبورعسل تولید وبین زنبورداران کشور توزیع کرده است.
مسافرکارشناس زنبورداری علاوه بر این محصول تاکنون تجربه ساخت دیگر لوازم و تجهیزات جانبی صنعت زنبور داری را در کارنامه فعایت ۴۰ ساله خود دارد.
انتهای پیام/آ

طراحی و ساخت کندوچه فومی برای زنبورداری در قائم شهری

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.