به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ آیتالله لطفالله دژکام نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز در دیدار مسئولان شهرکهای صنعتی فارس با اشاره به ظرفیتهای موجود در شهرکهای صنعتی برای ایجاد تولید و اشتغال، گفت: باید با رفع موانع بخش تولید، برنامه ریزی مناسبی برای به بهره برداری رسیدن واحد صنعتی در حال ساخت انجام شود.
وی با اشاره به آمار قراردادهای منعقد شده با سرمایه گذاران در شهرکهای صنعتی فارس و واحدهای صنعتی در حال ساخت و ساز بر ضرورت آسیب شناسی علت به بهره برداری نرسیدن برخی از این طرحها تاکید کرد و گفت: باید با کار کارشناسی علت اینکه برخی از طرحها هیچگاه به مرحله تولید و اشتغال نمیرسند مشخص شود.
آیت الله دژکام افزود: باید در مرحله صدور جواز تاسیس واحدهای صنعتی همه جوانب طرح بررسی شود و چنانچه طرحی دارای توجیه فنی و اقتصادی نیست دقت نظر صورت گیرد تا آن طرح در آینده دچار مشکل نشود و با این کار سرمایههای مردم نیز به هدر نخواهد رفت.
نماینده ولی فقیه در فارس بر لزوم کار کارشناسی برای صدور جواز تاسیس واحدهای صنعتی تاکید و اضافه کرد: باید با تحلیل وضعیت واحدهای صنعتی مشکل دار یا واحدهایی که هیچگاه به مرحله بهره برداری و تولید و اشتغال نرسیده، نقشه راه دقیق و مناسبی ترسیم شود تا سرمایههای مردم معطل نشود.
وی یکی از مهمترین حلقههای مفقوده بخش صنعت را مشکل در بازاریابی و فروش محصولات عنوان کرد و گفت: در این زمینه باید زنجیره کاملی از تولید تا توزیع و مصرف شکل گیرد تا تولید کننده بتواند با کمترین مشکل، محصول خود را به بازارعرضه کند.
نماینده ولی فقیه در فارس خواستار برنامه ریزی برای گسترش خوشههای صنعتی و ایجاد ارتباط موثر تولید کننده با بازار شد و گفت: برای حمایت از کالای ایرانی باید زمینه عرصه مناسب محصولات تولید داخل درکشور فراهم شود.
امام جمعه شیراز بر لزوم تلاش حداکثری برای ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان تاکید کرد و گفت: برای تحقق این موضوع باید با همدلی و بهره گیری از ظرفیتهای موجود اقدام شود.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس نیز در این دیدار با تشریح آخرین وضعیت زیرساختی و سرمایه گذاری درشهرکهای صنعتی استان گفت: دربخش زیرساختی این شرکت با ایجاد ۶۱ شهرک و ناحیه صنعتی در سراسر استان، نقش مهمی دربسترسازی به منظور استقرار واحدهای تولیدی و صنعتی ایفا کرده است.
احد فتوحی گفت: بیش از هفت هزار و ۲۷۰ هکتار اراضی در اختیار این شهرک ۵۳۰۰ هکتار آن عملیاتی و ۳۵۰۰ هکتار نیز زمین صنعتی است که تاکنون ۵۸۷۱ قرارداد با متقاضیان منعقد که از این تعداد ۲۸۷۵ واحد با اشتغالزایی ۳۳۹۱۷ نفر پروانه بهره برداری دریافت کرده اند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان فارس در ادامه از اختصاص مشوقهای سرمایه گذاری برای ۴۱ شهرک و ناحیه صنعتی استان خبر داد.
فتوحی همچنین از تداوم اجرای طرحهای حمایتی از صنایع کوچک نظیر تشکیل کنسرسیومهای صادراتی، تکمیل طرح زنجیرههای ارزش، تقویت و حمایت ازخوشههای صنعتی و تقویت کنسرسیومها و خوشههای صنعتی، تسریع در فرایند پذیرش واحدهای صنعتی در فرابورس و بورس کالا، افزایش کیفی برگزاری دورههای آموزشی خبر داد.
فتوحی با اشاره به راه اندازی و فعالیت پنج خوشه و کنسرسیوم صادراتی در این استان افزود: فعالان اقتصادی و صاحبان صنایع کوچک فارس با محوریت خوشه و کنسرسیومها میتوانند از این ظرفیت استفاده کنند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس با تاکید بر لزوم افزایش تعداد خوشههای صنعتی در فارس گفت: تعداد ۱۰ خوشه صنعتی جدیدمراحل امکانسنجی را طی کرده و برای تصویب نهایی به سازمان ارسال شده است.
انتهای پیام/ر