به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ امیرحسین نقیپور، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان همدان با اشاره به اقدامات این اداره برای پیشگیری از خطر بیماری تب کریمه کنگو خاطرنشان کرد: تمام گوشتهای قصابیها دارای لیبل و مهر دامپزشکی است.
وی با بیان اینکه نصب مهر و لیبل بر روی گوشت یعنی ذبح دام در کشتارگاه انجام شده و به مدت 24 ساعت در پیش سرد قرار گرفته است، افزود: وقتی گوشتی در پیش سرد قرار گیرد ویروس «سی سی اچ اف» به خاطر جمود نعشی در دام غیرفعال میشود.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان همدان با اشاره به اینکه تاکنون روستاها و دامهای شهرستان همدان 80 درصد پاشی شده است، گفت: تمام دامداریهای صنعتی شهرستان همدان سم پاشی شدهاند.
نقیپور با بیان اینکه از جمله اقدامات پیشگیرانه انتقال دامهای قصابیهای قهاوند به کشتارگاه صنعتی فامنین بوده است، افزود: در حال حاضر کشتار قهاوند در کشتارگاه صنعتی فامنین انجام میشود که اثربخش بوده است.
وی افزود: تاکنون گزارشی در شهرستان همدان در ابتلای افراد به بیماری تب کریمه کنگو ارائه نشده است.
انتهای پیام/ب