به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛مدیر حوزه پژوهش و مطالعات اداره کل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی بیرجند در جلسه ستاد سفر شهرستان بیرجند گفت:غذای محلی و آثار تاریخی و همچنین آداب و رسوم جزء مسائل هویتی هر منطقه است که قدمت و پیشینه آن منطقه را معرفی می کند.
ناصری فرماندار بیرجند نیز با اشاره به سفرهای تابستانی ، خواستار نظارت کامل بر مراکز اقامتی و عرضه مواد غذایی و بهداشتی شد.
وی افزود:طرح اسکان مسافران از بیست و پنجم تیر آغاز شده و تاکنون 200 خانوار در شهرستان بیرجند پذیرش و در 4 مدرسه اسکان داده شدند و 4 مدرسه دیگر نیز آماده ارائه خدمات به مسافران تابستانی است.
فولادی، رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان بیرجند نیز گفت:در تابستان امسال تاکنون آمار گردشگران و مسافران در شهرستان ، در مقایسه با سال گذشته 122 درصد افزایش دارد.
انتهای پیام/غ