به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان؛یحیی رحمتی، مديركل
ميراث فرهنگی زنجان گفت:جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ايرانی با محوريت استعداديابی آشپزی از امشب تا 12 مرداد ماه سال جاری درتالار پیام زنجان برگزار می شود.
وی افزود:این رویداد شامل دو بخش اصلی مسابقه و جشنواره خواهد بود. در این جشنواره ۳۲ خانواده در بخش آشپزی خانواده و ۱۶ آشپز حرفهای نیز در بخش آشپزان حرفهای به رقابت خواهند پرداخت.
رحمتی ادامه داد: این مسابقه که در سه بخش به منظور استعداد یابی و استفاده از غذاهای سنتی، رقابت بین آشپزان حرفهای به منظور انتخاب اساتید از بین آنها و نیز رتبه بندی رستورانها برگزار میشود.
مدیرکل میراث فرهنگی زنجان افزود: در پایان جشنواره نیز ۵ آشپز برگزیده برای شرکت در جشنواره بین المللی گردشگری در بهمن ماه سالجاری معرفی میشوند.
به گفته رحمتی در این جشنواره ۱۰ غرفه به آشپزی اختصاص دارد و ۶۰ غرفه نیز به صنایع دستی، صنایع غذایی و ... اختصاص مییابد.
وی با اشاره به اینکه در این جشنواره تاسیسات گردشگری سطح شهر زنجان نیز مورد داوری قرار میگیرند، عنوان کرد: ۱۶ سفره خانه، مجموعه گردشگری و هتل در اولین جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی مورد داوری قرار میگیرند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان در خصوص اهداف برپایی این جشنواره عنوان کرد: احیا و ترویج غذاهای سنتی به عنوان یک جاذبه گردشگری، هدایت استعدادهای آشپزی بویژه جوانان به سوی راه اندازی کسب وکار مستقل، برند سازی غذاهای ایرانی در صنعت گردشگری، ایجاد شور و نشاط در خانوادهها و تحرک اجتماعی، توجه به غذای سنتی به عنوان سوغات محلی، ملی و بین المللی و تجاری سازی آن، توسعۀ نقش غذاهای محلی در منوهای هتلها و واحدهای پذیرائی و کیترینگها از جمله اهداف برپایی جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی در زنجان است.
رحمتی بر شناسایی استعدادهای آشپزی در استان به منظور ارائه خدمات بهتر به گردشگران بیان کرد: شناسائی استعدادهای شهروندان و آموزشهای تکمیلی و بکارگیری آنها در هتلها و مراکز پذیرائی و ایجاد زمینههای اشتغال جوانان از اهداف اصلی این جشنواره است.
انتهای پیام/ن
جشنواره هنر آشپزی ایرانی در زنجان