عبد الهادی فقیهی زاده معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ با اشاره به تعداد بیمه شدگان فعالان قرانی گفت: تاکنون نزدیک به ۹هزار و ۲۵۰ نفر فعال تحت پوشش بیمه قرار گرفته اند و تا پایان امسال این تعداد را به ۱۲ هزار نفر افزایش خواهیم رساند.
وی با اشاره به نوع بیمه اعضا افزود: هرچند هنرمندان برایمان قابل احترام هستند، اما عنوان بیمه برای موسسات قرآنی باید عوض شود و تمام تلاش خودرامی کنیم تا از صندوق بیمه هنرمندان جدا شویم و صندوق بیمه قرآنیان کشور داشته باشیم.
فقیهی زاده در نشست با مدیران موسسات قرآنی افزود:ما نمیتوانیم حمایت خود را در راستای ساخت وساز و اجاره موسسات اعلام کنیم، اما حتما در سطح برنامهها از طرحهای خاص حمایت جدی خاهیم کرد.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در رابطه با افت بودجه درچندسال اخیر گفت: تنها در یک سال آنهم هفت سال پیش بودجه خوبی به قرآن و عترت اختصاص داده شد که بعد از آن دیگر بودجه خوبی داده نشد و الان یک بیستم هفت سال پیش را دریافت می کنیم با این حال که برنامه و طرحهای متنوع تری همانند نمایشگاهها و آزمونهای متفاوت وگستردهای انجام شده است.
فقیهی زاده افزود: علیرغم مشکلات توانستیم به سختی کمی از بودجه مان را افزایش بدهیم که بازهم بسیار کم است.
وی به تعطیلی تعدادی موسسه قرآنی اشاره کرد و افزود: در تلاش هستیم تا بتوانیم جلوی تعطیلی موسسات فعال را بگیریم.
فقیهی زاده با بیان اینکه جشنوارهای در سال ۹۸ در چند نقطه برپا خواهیم کرد اظهارداشت: قران به زبان هنر است اگر فصاحت و بلاغت را یکی از اعجاز قرآن بدانیم چراکه قران کریم از وجه معانی از اعجاز برخوردار است فقط به تلاوت و روانخوانی اکتفا نکنیم و درکنار فعالیتهای قرآنی برای نهج البلاغه و صحیفه وسجادیه هم وقت بگذاریم.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به پیگیری طرح ملی تلاوت تاکید کرد و از اجرای طرح تلاوت در ۲ استان به صورت پایلوت برای بانوان علاوه بر برادران که در ۱۲ استان درحال اجراست، خبرداد.
انتهای پیام/ی