مدیر جهاد کشاورزی چالدران گفت: پیش بینی می شود ۶۰۰ تن سیر در این شهرستان برداشت شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛حسن جلالی مدیر جهاد کشاورزی چالدران با اشاره به تغییر الگوی کشت در این شهرستان با توجه به کمبود آب و خشکسالی گفت: امسال کشاورزان در این شهرستان برای دومین سال پیاپی اقدام به کشت سیر در سطح ۶۰ هکتار از اراضی زراعی این شهرستان کردند.

وی گفت:از این میزان اراضی زیر کشت پیش بینی می‌شود بیش از ۶۰۰ تن محصول سیر برداشت شود.

وی اضافه کرد: راندمان کشت سیر در سال جاری نسبت به سال گذشته بهبود یافته و به طور متوسط از هر هکتار ۱۰ تن سیر برداشت می‌شود.

جلالی بیان کرد: برای تسهیل امور کشاورزان در این زمینه بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات به آن‌ها پرداخت شده است.

مدیر جهاد کشاورزی چالدران با اشاره به اینکه سیر تولیدی در این شهرستان ارگانیک است، ادامه داد: به همین علت بازار فروش خوبی در انتظار سیر تولیدی در این منطقه است.

جلالی گفت: این شهرستان بیش از ۳۸ هزار هکتار اراضی کشاورزی دارد که ۲۸ هزار هکتار آن آبی و مابقی آن دیم بوده و قیمت مناسب محصول در بازار، وجود زمین‌های حاصل خیز و داشتن شرایط خوب آب و هوایی در منطقه کشاورزان را به کاشت سیر ترغیب کرده است.

وی افزود: انتقال تجربه‌های ارزنده و کارشناسان جهادکشاورزی و برگزاری کلاس‌های ترویجی و راهنمایی برای کشاورزان این شهرستان در تغییر ذائقه کشت سیر به جای دیگر محصولات کشاورزی موثر بوده است.

شهرستان چالدران ۵۰ هزار نفر جمعیت دارد و کشاورزی عمده محل درآمد مردم این شهرستان است؛ این شهرستان حدود ۲۰۰ روستا در ۲ بخش مرکزی و دشتک دارد.

سیر از سبزی‌هایی است که تاریخی بسیار کهن دارد و انسان خواص درمانی این گیاه را پنج قرن قبل از میلاد مسیح شناخته بود.

‏در طول تاریخ، سیر در سرتاسر دنیا برای درمان ناراحتی‌های مختلف شامل فشار خون بالا، عفونت‌ها و مارگزیدگی‌ها استفاده شده و اهمیت و خواص زیاد سیر در احادیث اسلامی نیز مورد توجه بوده است.

در حال حاضر از سیر برای کاهش میزان کلسترول و کاهش خطر بروز بیماری‌های قلبی - عروقی و نیز برای بهره مندی از خواص ‏ضد میکروبی آن استفاده می‌شود.

انتهای پیام/م

آغاز برداشت سیر در چالدران

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.