به گزارشحوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛محمداسماعیل سعیدی عضو کمیسیون فرهنگی و نماینده مردم شهرستانهای تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جایگاه و اهمیت آستانهای مقدس در کشور اظهار داشت: امروز حضور زائران در اماکن مذهبی و بقاع متبرکه بیش از هر زمان دیگر قابل مشاهده است، در حقیقت استقبال بینظیر عموم مردم و بهویژه نسل جوان از برنامههای فرهنگی و ارزشی که در آستانهای مقدس برگزار میشود از برکات و نعمات انقلاب است.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه زیارت امامزادگان تاثیر مستقیم بر شناخت مردم از سیره اهل بیت (ع) دارد، افزود: ائمه (ع) واسطه فیض و برکات میان خداوند و بندهها هستند و به همین دلیل مردم اشتیاق قابل توجهی برای زیارت آستانهای مقدس و ایجاد ارتباط معنوی با این بزرگواران دارند.
سعیدی گفت: زائران وقتی که به زیارت بقاع متبرکه مُشرف میشوند، انس و تقرب به اهل بیت (ع) را بیش از هر زمان دیگر در وجود خود احساس میکنند؛ بنا بر این آستانهای مقدس پل ارتباط قوی و مستحکمی میان انسان با اهلبیت (ع) محسوب میشوند.
نماینده مردم شهرستانهای تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه زیارتنامههای امامزادگان درس کامل و جامع از معرفت به خداست، گفت: طبق احادیثی که سینه به سینه از اهل بیت (ع) به دست محبان خاندان عصمت و طهارت رسیده، اهل بیت (ع) کسانی را سعادتمند میدانند که به واسطه معصومان (ع) راه بندگی و تقرب به درگاه خداوند را بشناسند و از این طریق برای کسب رضایت معبود شتاب کنند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با توجه به جایگاه رفیع امامزادگان و آستانهای مقدس تصریح کرد: زیارت بقاع متبرکه به قدری اجر و پاداش معنوی دارد که به طور نمونه، زیارت حضرت عبدالعظیم (ع) در شهر ری را برابر با زیارت حضرت سیدالشهدا (ع) در کربلا دانستهاند؛ بر همین اساس، نباید از حضور در زیارتگاههایی که گاهی فاصله چندانی تا محل سکونت ما ندارند غافل شویم، این حضور هرچه معنویتر باشد روح انسان پاکتر میشود.
وی با بیان اینکه زیارت با اخلاص بقاع متبرکه باعث میشود که زائران متوجه خطاها و اشتباهات خود شوند، گفت: در واقع زیارت، فرصتی برای رهایی از معصیت و زرق و برق فریبنده دنیاست، وقتی که توفیق زیارت نصیب انسان میشود، توفیق ترک معصیت نیز از سوی دیگر برای زائر به ارمغان خواهد آمد. حضور در زیارتگاهها و خلوت با این بزرگواران باعث میشود که انسان به اعمال و کردار خود فکر کند و برای جبران مافات و خطاهایش تلاش کند.
این نماینده خانه ملت یادآور شد: اعیاد مختلف و مناسبتهای مذهبی فراوانی را داریم که بهترین فرصت برای تفکر، عبادات و شناخت سیره اهل بیت (ع) محسوب میشود. تاسوعا و عاشورای امام حسین (ع) مصداق بارز این مناسبتهای مذهبی است که معنویات را در جامعه احیا میکند.
وی ادامه داد: به صراحت میتوان گفت که دهه کرامت نیز همچون تاسوعا و عاشورای حسینی از بزرگترین مراسمات مذهبی است که راه رسیدن به تجلی و سعادت را برای محبان اهلبیت (ع) کوتاه میکند.
انتهای پیام/