کشت هندوانه در دل کویرِ بی آب/ روش کِشتی که ثبت ملی شده است! + فیلم

روشی که کشاورزان کویر «آران و بیدگل» برای کشت هندوانه از آن استفاده می‌کنند، ثبت ملی شده است.

کشت هندوانه در دل کویرِ بی آب/ روش کِشتی که ثبت ملی شده است! + فیلمبه گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان؛ «آران و بیدگل» کویری در 250 کیلومتری اصفهان است که کشاورزان آن منطقه از روشی متفاوت و جالب برای کشت هندوانه استفاده می‌کنند.

آنها از آب سفره‌های زیرزمینی که در زیر زمین‌های کشاورزی قرار دارد، برای تامین نیاز محصولاتشان بهره می‌برند و با این روش، سالانه 250 تن هندوانه کشت می‌کنند.

این روش کشت هندوانه در «آران و بیدگل»، ثبت ملی شده است.

 

 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.