رئیس آموزش و پرورش بخش دشتیاری چابهار گفت: دشتیاری محروم‌ترین نقطه کشور از نظر فضای آموزشی است، ۸۴ مدرسه فاقد انشعاب برق هستند و دانش آموزان در گرمای ۴۰ تا ۵۰ درجه و در تاریکی درس می‌خوانند.

دشتیاری محروم‌ترین نقطه کشور از نظر فضای آموزشی/اکثر مدارس فاقد انشعاب آب و برق هستندبه گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، انور بادپا رئیس آموزش و پرورش بخش دشتیاری چابهار اظهار کرد: ۸۴ مدرسه از مجموع ۳۱۸ مدرسه فاقد انشعاب برق هستند و دانش آموزان در گرمای ۴۰ تا ۵۰ درجه و در تاریکی مشغول به تحصیل هستند.

وی گفت: علاوه بر مدارس فاقد برق، ۲۱ مدرسه نیز فاقد امتیاز آب، ۳۷ مدرسه غیراستاندارد و ۲۲۲ کلاس درس فرسوده و نیازمند ساخت فضای جدید است.

این مسؤول بیان کرد: بخش دشتیاری از محروم‌ترین نقاط آموزشی در ایران محسوب می‌شود که براساس آمار بیش از ۶ مترمربع از سرانه استاندارد آموزشی کشور عقب‌تر است.

وی با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی در بخش دشتیاری به ازای هر دانش آموز یک متر و ۱۳ سانتی مترمربع است، خاطرنشان کرد: این آمار نسبت به سرانه استاندارد هشت مترمربعی کشور بین ۶ تا حدود هفت متر عقب است.

رئیس آموزش و پرورش بخش دشتیاری چابهار تصریح کرد: در حال حاضر هزار و ۵۴۳ معلم (۹۷۱ معلم رسمی و ۵۷۲ نیروی طرح خرید خدمات آموزشی و سرباز) امر مهم تحصیل دانش آموزان را برعهده دارند.

وی ادامه داد: تعداد ۲۰۸ معلم با بیش از پنج هزار ساعت به طور ۲ شیفت به یادگیری دانش آموزان در حوزه آموزش و پرورش دشتیاری مشغول هستند.

معلمان دشتیاری دوشیفه فعالیت می‌کنند

بادپا با بیان اینکه استخدام ۷۸۸ معلم جدید در بخش دشتیاری ضروری است، خاطرنشان کرد: دشتیاری تنها نقطه‌ای از کشور است که معلمان آن نیز نظیر دانش آموزان در ۲ شیفت به تحصیل دانش آموزان می‌پردازند.

وی از خیران و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان خواست برای ساخت ۶۸۴ کلاس درس جدید تلاش کنند تا این منطقه به استاندارد کشوری نزدیک شود.

رئیس آموزش و پرورش بخش دشتیاری چابهار گفت: علاوه بر کمبود کلاس‌های درس ۵۱۰ کولر گازی و پنکه سقفی مورد نیاز است تا دانش آموزان از گرمای طاقت فرسای این منطقه نجات پیدا کنند.

بادپا بیان کرد: ۱۱ طرح آموزشی با ۳۹ کلاس درس (۱۰ پروژه خیری و یک پروژه بنیاد برکت) پارسال در منطقه دشتیاری افتتاح شده است.

وی ادمه داد: همچنین پارسال ۱۲ طرح با ۷۹ کلاس درس کلنگ زنی شده است که بسیاری از آنان با کمبود اعتبار برای ساخت مواجه شده اند.

این مسؤول از خیران و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان و کشور خواست برای ساخت فضای آموزشی محرومیت‌ها را در نظر گیرند.

رئیس آموزش و پرورش دشتیاری چابهار گفت: براساس آمار و شاخص‌ها هیچ منطقه‌ای از کشور از نظر فضای آموزشی محروم‌تر از دشتیاری نیست.

بادپا اظهار داشت: ۱۳ هزار و ۵۵۱ دانش آموز در ۳۸۸ کلاس درس به طور چرخشی دوشیفته در منطقه دشتیاری در حال تحصیل هستند.

وی بر استخدام بیش از هزار و ۴۰۰ معلم جدید، خرید یا اهدای بیش از ۳۰۰ تانکر ذخیره آب و ساخت ۶۸۴ کلاس درس جدید برای حل مشکلات فضای آموزشی دشتیاری تاکید کرد.

انتهای پیام/ع

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.