مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی گفت: از زمان آغاز برنامه نسخه الکترونیک طی سال گذشته تا کنون، ٩٠ میلیون نسخه درمانی الکترونیک در کشور صادر شده است.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سیدتقی نوربخش مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی اظهار داشت: یکی از برنامه‌های مهم سازمان تامین اجتماعی، ایجاد نسخه الکترونیک و حذف دفترچه بیمه است که این برنامه در تمامی مراکز درمانی ملکی این سازمان در سراسر کشور به اجرا درآمده است.

مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه امسال بیش از ٢٠ میلیون نسخه الکترونیک صادر شده است، گفت: از زمان آغاز برنامه نسخه الکترونیک طی سال گذشته تا کنون، ٩٠ میلیون نسخه درمانی الکترونیک در کشور صادر شده است.

نوربخش با بیان اینکه توسعه سامانه نسخه الکترونیک به مراکز درمانی طرف قرارداد با سازمان تأمین اجتماعی آغاز شده است، گفت: در حال حاضر در 8 استان کشور نسخه الکترونیک در مراکز درمانی طرف قرارداد صادر می‌شود.

وی تصریح کرد: صدور نسخه الکترونیک زیرساخت مهمی برای تحول در نظام سلامت کشور به شمار می‌رود که سازمان تامین اجتماعی در این حوزه، پیشگام است.


بیشتر بخوانید:کدام افراد تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار می‌گیرند؟


مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی هدف از سفر یک روزه خود به جنوب استان کرمان را بررسی امکانات موجود درمانی این مناطق و یافتن راهکار‌های موثر برای پیشرفت و ارتقای این زیرساخت‌ها بیان کرد.

نوربخش اضافه کرد: سه بیمارستان در استان کرمان به طور مستقیم به مردم خدمات ارائه می‌دهند و درمان غیرمستقیم هم از طریق دفتر اسناد پزشکی در حال انجام است.

وی ادامه داد: بیش از ١٠٠ هزار خانوار ماهانه در استان کرمان از سازمان تامین اجتماعی مستمری دریافت می‌کنند و تعهدات این مجموعه در بخش بیمه‌ای و حوزه پرداخت مستمری بیش از ١١٠ میلیارد تومان در ماه است.

نوربخش صبح امروز به همراه معاونان و مدیران استانی سازمان تامین اجتماعی به منظور بررسی امکانات درمانی شهرستان‌های جنوب کرمان به این استان سفر کرد.

انتهای پیام/

برچسب ها: تامین اجتماعی ، بیمه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار