به گزارش حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ستاد ارتباطات و اطلاع رسانی سی و یکمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان؛ با توجه به اثربخشی و فرهنگ سازی سینما برای جامعه ایرانی و ایجاد تنوع موضوعی در آثار سینمای کودک و نوجوان، بخش «جلوه گاه امید» به سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلمهای کودکان و نوجوانان اضافه شد.
همچنین حمایت از سینمای ملی و ترسیم بستری جدید برای فعالیت سازمانها و نهادهای خصوصی و دولتی از دیگر اهداف این بخش است.
در مقررات بخش «جلوهگاه امید» که با مشارکت سازمانهای دولتی و غیردولتی برگزار میشود، آمده است:
۱- سازمانهای دولتی و خصوصی میتوانند ضمن بررسی آثاری که در بخش مسابقه سینمای ایران جشنواره پذیرفته شده اند به فیلمهای منتخب از نگاه خود با توجه به اولویتهای موضوعی سازمان متبوع جوایزی اهدا کنند.
۲- هیات داوران هر سازمان مشتمل بر سه نفر از کارشناسان فرهنگی و هنری است که حضور یک نفر از داوران از میان کارگردانان، بازیگران، تهیه کنندگان، مدرسان و منتقدان سینما یا یکی از مشاغل اصلی فنی در سینما با صلاحیت علمی و هنری و دو نفر از کارشناسان سازمان مذکور خواهد بود.
۳- پس از درخواست تقاضا از سوی سازمان ها؛ چگونگی مشارکت از سوی جشنواره بررسی و اعلام خواهد شد. همچنین پس از توافق فرم تکمیل شده به همراه معرفی نماینده تام الاختیار، یک نسخه لوح فشرده حاوی آرم سازمان، عکس و رزمه هیات داوران باید در اسرع وقت به مدیریت این بخش ارائه شود.
۴- حداقل میزان مشارکت هر سازمان مبلغ ۷۰ میلیون ریال است که بین یک یا دو انتخاب خواهند داشت.
۵- برنامه بازبینی فیلمهای بخش مسابقه جشنواره از سوی دبیرخانه این بخش تنظیم و داوران هر سازمان موظف اند در زمانبندی ارائه شده نسبت به تماشا و داوری فیلمها اقدام کنند.
۶- در مراسم اهدای جوایز «جلوهگاه امید» که به صورت جداگانه و با حضور مقامات و روسای سازمانها و نهادها برگزار میشود، نماینده هیات داوران یا بالاترین مقام سازمان برای اهدای جایزه در جایگاه حضور مییابند و بیانیههای هیئت داوران، تنها از طریق روابط عمومی جشنواره در فضای رسانهای منتشر میشود.
۷- آخرین مهلت درخواست و تکمیل فرم تقاضا ۳۰ مردادماه ۱۳۹۷ است و این تاریخ تمدید نخواهد شد.
۸- در صورت به حد نصاب نرسیدن تعداد سازمانها ممکن است این بخش حذف شود و در این صورت جوایز تحویل داده شده به دبیرخانه، عودت خواهد شد.
گفتنی است؛ سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلمهای کودکان و نوجوانان به دبیری علیرضا رضاداد ۸ الی ۱۴ شهریور ۹۷ در شهر اصفهان برگزار میشود.
انتهای پیام/
لطفا نقد کنید
سی و یکمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان، امسال مدیریت اجرایی اصفهان افتاده به دست باندی از افراد ناکارامد، باندباز، غیر سینمایی و گاهی حداکثر فیلم باز و دی وی دی فروش(متاسفانه با مدرک سینما) و اقشاری که دلشان میخواهد در جشنواره باشند و پولی به جیب بزنند، همین.
آیا بهتر نبودآقای رضاداد اجرای جشنواره را به دست افراد برگزار کننده فجر می سپردند
لطفا با رویکرد منتقدانه مصاحبه کنید و واقعیت پنهان جشنواره را نمایان کنید