هلاکو مدیر طیور جهاد کشاورزی گلستان در گفتگو با خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان؛ گفت: گوشت اردک تولید شده طی این مدت، ۵۱۶ تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵ درصد افزایش داشته است.
وی ادامه داد: ۳۰ درصد گوشت اردک به صورت زنده از استان خارج و ۷۰ درصد آن در استان مصرف میشود.
مدیر طیور جهاد کشاورزی گلستان گفت: نژاد این اردک ها، مسکوی، هیبرید (آمیخته) هستند.
وی افزود: همچنین ۹۴۲ تن گوشت بوقلمون نیز طی این مدت در استان تولید شد.
انتهای پیام/م