دربندی از برنامه‌ریزی برای تخصیص وام‌هایی با رقم ۲۰ تا ۳۰ میلیون تومان به خبرنگاران خبر داد.

محمدرضا دربندیبه گزارش خبرنگار گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید محمدرضا دربندی، مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی در نشست خبری امروز خود درباره آمار خبرگزاری ها و مطبوعات کشور گفت: ما در کل حدود 9 هزار و سیصد رسانه مجوز‌دار داریم که از این میان دو هزار و سیصد مورد خبرگزاری و پایگاه خبری و هفت هزار عنوان رسانه مکتوب هستند. تعداد خبرگزاری های ما با خبرگزاری ها‌ی اروپا برابری می‌کند و از هفت هزار رسانه مکتوب، سه هزار و هشتصد روزنامه فعال هستند.

وی افزود: ٣٥٠ نشریه ورزشی و ٧٥ نشریه کودک و نوجوان، ده عنوان رسانه‌ ویژه معلولان، 100 عنوان نشریه هنری و سینمایی و 90  عنوان خانواده و سرگرمی و 12 عنوان نشریه برای اقلیت های مذهبی هستند.

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی درباره بیمه خبرنگاران گفت: با همکاری صندوق هنر ٣٠٠٠ سهمیه برای بیمه پایه و ٣٠٠٠ بیمه تکمیلی از این در نظر گرفتیم. با یکی از بانک ها توافقاتی صورت گرفته است و وام‌هایی با رقم‌های 20 تا 30 میلیون برای خبرنگاران تخصیص داده می شود که به زودی جزئیات آن اعلام خواهد شد. همچنین برای پیگیری موضوعات بیمه‌ای خبرنگاران نماینده‌ای را در معاونت مطبوعاتی تعیین کردیم که به صورت تمام وقت در خصوص بیمه به خبرنگاران مشاوره دهد. ارائه اینترنت بدون فیلتر هم چند وقتی برای خبرنگاران در حال انجام است. یکی دیگر از کارهایی که در این مدت انجام دادیم ساده سازی صدور کارت خبرنگاری است؛ یعنی هر کسی به سرعت می‌تواند کارت خبرنگاری بگیرد.

دربندی گفت: مذاکراتی با دانشگاه علوم پزشکی صورت گرفته که تمام خبرنگاران فعلا در استان تهران یک آزمایش کامل به صورت رایگان انجام دهند. ما پیش‌بینی می‌کنیم آماری که از این آزمایش ها به دست ما می‌رسد نشان دهد که خبرنگاری جزو مشاغل سخت محسوب می‌شود. همچنین برنامه‌ای هم برای ساماندهی پرداخت یارانه‌ها تهیه‌ کرده‌ایم که در این شیوه نامه توجه ویژه‌ای به نشریات استان‌های محروم خواهد شد. بر اساس این شیوه‌نامه به آن‌ها دو نوبت یارانه خواهیم داد؛ این تغییر نیز بیشتر به خاطر گرانی کاغذ است.

مدیر داخلی معاونت مطبوعاتی ارشاد اظهار کرد: یکی دیگر از برنامه‌های حوزه معاونت مطبوعاتی تسهیل صدور مجوز روزنامه‌هایی است که می‌خواهند پایگاه خبری یا سایتی طراحی کنند.

وی با اشاره به مسئله کاغذ بیان کرد: موضوع کاغذ یک مسئله جهانی است در واقع به علت حفظ محیط زیست کشورها حق بریدن چوب برای کاغذ ندارند و گرانی کاغذ مربوط به کل جهان است؛ اما در ایران هم علاوه بر محدودیت محیط زیستی بالا رفتن ارز روی گرانی کاغذ تأثیر گذاشته است. به همین خاطر کار‌گروهی برای حل موضوع کاغذ تشکیل شده که در حال بررسی موارد مختلف است؛ به عنوان مثال قرار شده 35 هزار تن کاغذی که در گمرکات است، با سرعت بالاتری وارد بازار شود.

دربندی خاطرنشان کرد: برخی وارد‌کننده‌های کاغذ مؤسسات روزنامه‌ای هستند که قرار شده تحت نظر معاونت مطبوعاتی کاغذ‌هایشان را وارد بازار نکنند و برای خود استفاده کنند؛ اما چنانچه کاغذی اضافه داشتند با هماهنگی ما به روزنامه‌های دیگر می دهند.

وی در پایان گفت: یکی دیگر از کارهایی که ما در معاونت مطبوعاتی انجام داده‌ایم توجه ویژه به ارباب رجوع و تسهیل کار آن‌هاست. در واقع هر مراجعه‌کننده‌ای به راحتی می‌تواند با مسئولان این معاونت وقت ملاقات بگیرد.

انتهای پیام /

خبرهای خوش برای خبرنگاران

 

برچسب ها: خبرنگار ، مطبوعات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار