منتشلو مسئول روابط عمومی اداره کل آموزش وپرورش استان کردستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، گفت: نهمین المپیاد دانشآموزی نانو علوم و فناوری با ثبتنام بیش از ۱۸ هزار داوطلب در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، بهصورت همزمان در سراسر کشور و در قالب یک آزمون کتبی با سوالات تستی شروع به کار کرد.
وی افزود:مرحله دوم این المپیاد، با حضور ۴۰۸ نفر برتر مرحله اول، در روز جمعه ۲۲ تیر ۱۳۹۷ در هفت شهر از سراسر کشور برگزار شد.
منتشلوبیان کرد:دراین آزمون ۴۳۷ نفر به مرحله دوم راه یافته بودند و آزمون این مرحله با حضور ۹۳ درصدی منتخبان به صورت تستی و تشریحی شامل ۲۰ سوال تستی و ۴ سوال تشریحی با محورهای نانوفیزیک، نانوشیمی، نانوزیستفناوری و شبیهسازی برگزار شد.
مسئول روابط عمومی اداره کل آموزش وپرورش استان کردستان گفت: محتوای سوالات در این چهار محور را مباحث مبانی نانو، روشهای سنتز، روشهای مشخصهیابی و کاربردهای فناوری نانو تشکیل داده بود.
وی با اشاره به راه یابی ۳۱ دانشآموز از سراسر کشوربه مرحله نهایی نهمین المپیاد دانشآموزی نانو علوم و فناوری گفت: استانهای خراسان رضوی با هفت نفر و مازندران با پنج نفر، بیشترین نماینده را در میان برگزیدگان دارند. آذربایجان شرقی و بوشهر هرکدام با چهار نماینده، کردستان و هرمزگان هرکدام با دو نماینده و استانهای آذربایجان غربی، اصفهان، خراسان جنوبی، فارس، کرمان، کرمانشاه و یزد هرکدام با یک نماینده در مرحلۀ نهایی المپیاد دانشآموزی فناوری نانو حضور دارند.
منتشلور افزود: پارسا فرهیخته و هیژا حسامی به عنوان نمایندگان استان کردستان موفق شدند به مرحله نهایی این آزمون راه یابند.
وی گفت:انجام آزمایش کاربردی فناوری نانو به همراه انجام تستهای علمی، برگزاری کارگاههای عملی سنتز و کاربرد نانومواد در آزمایشگاه، برگزاری دوره شبیهسازی در فناوری نانو، برگزاری بازدیدهای تخصصی و عمومی از مراکز تحقیقاتی و شرکتهای دانشبنیان نانو، آموزشهای شیوه ارائه، گزارش کار و مقالهنویسی علمی و برگزاری آزمون کتبی و شفاهی نهایی بخشهای اصلی این اردوی علمی است.
گفتنی است، مرحله سوم این المپیاد، با حضور افراد برگزیده، به صورت یک اردوی علمی آموزشی و رقابتی در دهه دوم شهریور ۱۳۹۷ برگزار میشود.
انتهای پیام/م